Nyár, Buli, Haverok

-

Azt mondják, az augusztus a nyár vasárnapja, ám szerencsére még mindig egymást érik a fesztiválok. Az elmúlt évek bezártsága után végre valóban szabadon lehet bulizni. A szervezők ezért jobbnál jobb koncertekkel, szabadtéri programokkal várják a szórakozni vágyókat.

Táncház a Csillagos Ég Alatt augusztus 18. 

„Fotó: Envato Elements”

A nyár egyik legnagyobb szabadtéri táncháza kerül megrendezésre a Budapest Parkban, melyre nemcsak a profi táncosokat, hanem minden szórakozni vágyót várnak. A talpalávalót a Góbé zenekar fogja szolgáltatni, a koreográfiában pedig Berecz István lépésmester lesz a táncoslábúak segítségére. 

Helyszín: Budapest Park 

Strand Fesztivál augusztus 18-21. 

„Fotó: Envato Elements”

Alig lett vége a Sziget Fesztiválnak, máris itt az újabb nagyszabású rendezvény, a Strand Fesztivál Zamárdiban. A szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz itt is minden adott lesz, hisz a Balaton partján számos neves fellépővel várják az idelátógatókat. Alvaro Soleil, a Clean Bandit, Parov Stelar, Sean Paul és Tom Walker mellett olyan hazai előadók is fellépnek majd, mint a Carson Coma, a Hallott Pénz vagy Majka és a Ők. 

Helyszín: Zamárdi 

3 napos minifesztivál Balatonalmádiban augusztus 19.-21. 

„Fotó: Envato Elements”

3 napos minifesztivállal készül Balatonalmádi az ünnepi hétvégére. A számos érdekes program mellett kiállítással, flashmobbal, táncházzal és koncertekkel várják az idelátógatókat. A Wesselényi strand előtti színpadon többek között fellép a Margaret Island és a Carson Coma is. 

Helyszín: Balatonalmádi, Szent Erzsébet Liget 

NECC Party a Budapest Parkban augusztus 20. 

„Fotó: Envato Elements”

AZ idei szezon negyedik NECC party-ja kerül megrendezésre a Budapest Parkban. Az ország egyik legnagyobb házibuliján a 90’s-00’s évek zenei válogatására bulizhatnak a szórakozni vágyók. A zenei freakshow-t pedig fényjátékok és konfettiágyúk teszik teljessé. 

Helyszín: Budapest Park 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!