spot_imgspot_img
spot_img

Népszerű sorozat tematikájú szabadulószobák Budapesten

-

Article Top Ad (AdSense)

Barátaiddal te is a szabadulószobák rajongója vagy? Imádsz rejtvényeket megoldani csapatban és együtt izgulni, vajon tudjátok teljesíteni a feladatot? Mindemellett még Netflix sorozatokban is otthon vagytok? Akkor íme egy szuper lehetőség, hogy összemérjétek tudásotokat!

Budapest szívében, a kilencedik kerületi Liliom utcában található a város legújabb és legklasszabb tematikus szabadulószobája, melynek különlegessége, hogy olyan sikeres Netflix-es sorozatokat dolgoz fel, mint a Peaky Blinders, a Bridgerton család vagy épp a Squid Game.

A nagy rablás

Fotó: Mafab

Ezt a szobát a 2017-ben bemutatott spanyol bűnügyi sorozat, a Nagy pénzrablás ihlette. A játék menete szerint a főhős, Professzor visszatér, és minden eddiginél nagyobb akciót tervelt ki, melynek megvalósításához a játékosok fognak asszisztálni. Ha eddig csak álmodtunk arról, milyen lehet bejutni a Pénznyomdába vagy a Nemzeti Bankba, akkor most meg is tapasztalhatjuk egy játék erejéig. A játék végére természetesen meg kell szerezni egy bizonyos tárgyat és azt épségben kijuttatni a szobából.

Lady W titka

Fotó: Mafab

A romantikus kosztümös történelmi filmek szerelmeseinek nyújt izgalmas kikapcsolódást a Bridgerton család c. sorozat tematikáján alapuló játék. A szoba az 1800-as évekbeli Londonba repíti a játékosokat, ahol ki kell deríteniük, ki az új pletykafészek, aki megpróbálja bemártani és félre vezetni a társaság tagjait. Rengeteget kell nyomozni, hogy a játékosok Lady Whistledown kilétét megfejtsék és leállítsák a pletykalap nyomtatását, mely hatalmas galibát okozna.

Squid Party

Fotó: Mafab

A korhatáros (16+) szabaduló szoba a 2021-es legnépszerűbb dél-korei sorozat témáján alapszik. Izgalmas élet-halál harc játék azért, hogy kikerülj az anyagi csődből. A Kalmárfogóban különböző fejtörőket kell megfejteni ahhoz, hogy az ember ne veszítse el a játékot. Figyelem, ide tényleg csak a legelszántabbak és a legbátrabbak merészkednek. Hiszen a tét nem csak kijutni, hanem meg is nyerni a játékot.

Az Ördög rejteke

Fotó: Mafab

Utazz vissza barátaiddal az 1920-as évek Birminghamjébe, és segítsetek elkapni a rettegett bűnbanda tagjait. A népszerű Peaky Blinders sorozaton alapuló szobában az a cél, hogy a játékosok beépüljenek a bandába és úgy alakítsák a dolgok menetét, hogy a rendőrség kezére játsszák az elkövetőket. Az új generációs technológiával felszerelt lebilincselő kalandban garantáltan nem fogtok unatkozni!

Upside down

Fotó: Mafab

Imádjátok a szörnyes filmeket? Akkor a Stranger Things tematikájú szabadulószoba pont nektek való! A Fordított világ megannyi veszélyt jelenthet számotokra, ha nem zárjátok be a kaput időben. Ne feledjétek, ebben a játékban nincsenek ijesztő élő szereplők, de a Szörnyeteg rátok vadászik, és a hangja egyre közeledik felétek. Szóval munkára fel, keressétek meg az átjárót és zárjátok be, mielőtt nyugis, hétköznapi világunk teljes mértékben ki nem fordul mind a négy sarkából!

Bővebb információ: Time Heist Budapest 

Ingyenes mobiljáték készült Petőfiről

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!