spot_imgspot_img
spot_img

Nemzetközi díjat kapott Szőke Niki és Gájer Bálint közös dala!

-

Article Top Ad (AdSense)

1120 dal közül díjazta az „Így nem szerettem még” című számot a zsűri a HOFA Song Contest nemzetközi dalversenyen, melyre az egész világról lehetett nevezni a könnyűzene számos műfajában a poptól az elektronikus zenén át a latin zenéig. A zsűri Barcza Horváth József nagyívű hangszerelését és a két énekes szólista érzelemdús előadásmódját emelte ki. Gájer Bálint 2020 tavaszán kérte fel Szőke Nikit, hogy írjon egy dalt hamarosan megjelenő 4. szólólemezére. Mivel a lemez munkálatai mellett esküvőjére is lázasan készülődött Bálint, így Niki számára adva volt a téma: a leendő ifjú pár mindent elsöprő szerelme. A dal egy szerelmi vallomás, ahogy a refrénben hallható is:

“Ha az élettől csak egyet kérhetnék, 

Legyen az, hogy mindig velem ébredjél…”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!