spot_imgspot_img
spot_img

Nem mindennapi ajándékötletek a Meglepkéktől

-

Article Top Ad (AdSense)
Ha egyedi élménnyel szeretnél valakit meglepni, akkor a legjobb hely, ahol ez ügyben kutakodhatsz- a Meglepkék! Legyen az különleges autózás, extrém sport, vagy hátborzongató szabadulószoba- egy helyen számtalan lehetőség vár, hogy felejthetetlenné tegyed a napot.

Mi az a Meglepkék

A Meglepkék egy olyan szolgáltatást nyújtó oldal, „cég”- akik egy helyre összegyűjtötték mindazokat az élményeket, amikre sokan csak titkon vágynak. Az általuk megszerezhető, különleges szórakozást nyújtó meglepetéseket megszervezik, megmutatják, partnereik segítségével kivitelezik. Rajtuk keresztül olyan impressziókban lehet részünk, amit talán még az unokáinknak is mesélni fogunk. A felejthetetlen, pozitív tapasztalások szuvenír boltja, ahol minden korosztály számára megtalálhatjuk a megfelelőt. Lehet az gyermek, férfi, nő, vagy akár nagyszülő- a meglepkék teljes tárháza rendelkezésre áll. Már csak azért is érdemes náluk felmérni a lehetőségeket, mert biztosak lehetünk abban, hogy amit mi nem tudtunk kitalálni, az náluk rendelkezésre áll. Ajándék ötletek évfordulókra, születésnapokra, családi közös élményekhez, vagy akár céges rendezvényekre.
ötlet
Fotó: Pixabay
A szolgáltatásaik és a náluk fellelhető élmények színes tárházában, kis túlzással, de szinte minden megtalálható. Részt vehetünk általuk különféle workshopokon, megtalálhatjuk a teljesen egyénre szabott ajándékokat, vacsorákat, felülhetünk a „körhintára”, repülőre. Vezethetünk régi autókat, vagy akár csúcskategóriás járgányokat, motorokat. Megtalálhatjuk a legromantikusabb szállást, sőt még a tökéletes lánykérést is meg tudják szervezni nekünk.
ajándék
Fotó: Pixabay

Mire gondol az ember, amikor rátalál az oldalukra

Elsőre csak kapkodjuk a fejünket és megpróbáljuk feldolgozni azt a rengeteg lehetőséget, amit nyújtanak. Aztán heves és gyors kattingatásba kezdünk, mert minden érdekes és minden érdekel minket. Negyed óra elteltével arra fogunk ráeszmélni, hogy itt minden van, amit valaha is fel akartunk írni a bakancslistánkra. Valószínűleg arra is rá fogunk döbbenni, hogy még mennyi mindent nem írtunk fel rá. Aztán elfog minket a vágy! Ott legbelül elkezd birizgálni minket és ha csak nézelődünk, az eszméletlenül jó lehetőségek között már akkor is mosolyogni fogunk. Elkezdjük sorra venni szeretteinket és hozzá társítani egy-egy meglepkés élményhez! Hmm… apának egy Trabant vezetés, anyának egy wellness, vagy inkább apunak egy lövészet, egyedi fegyverekkel, amiket mindig vágyott kipróbálni, anyunak meg egy saját újság, ami arról a napról szól, amikor megszületett. Hűha, a testvérem mindig is ki akarta próbálni az ejtőernyőzést és állandóan a tandemugrásról álmodozik, hoppá ez is van. De nem is jó, mert imád számítógépes játékokkal játszani és itt egy komplex gamer élménycsomagot is lehet ajándékozni.
Fotó: Pixaby
Aztán felrémlik előttünk, hogy nemsokára évfordulónk lesz- és különleges, felejthetetlen napot szeretnénk együtt tölteni kedvesünkkel. Néhány kattintás…és már meg is van! Elvonulhatnánk egy hét hektáros eredi birtokra, egy csodálatos faházba az erdő közepére, csak mi ketten. Eltölthetnénk pár napot egy tó parti kuckóban, ahol a madarak dalára ébredhetünk és csónakázhatunk a tó selymesen lágy vizén. Aztán izgalomba jövünk, mert meglátjuk a Tisza-tavon ringatózó úszóházat, amit kibérelhetünk, sőt Dobogókőn egy igazi jurtában is eltölthetnénk az időt. Ahogy tovább nézelődünk a bőséges szálláslehetőségek között, szinte mindegyiket szeretnénk kipróbálni.
Fotó: Pixabay
Ekkor beugrik, hogy a legjobb barátunknak születésnapja közeleg, és újra elkezdünk böngészni, de most az extrém élmények között. Tudjuk, imádja a különféle sportokat. Mondjuk legyen egy VIP Ferrari 458 Italia vezetés a Hungaroringen, vagy VIP éjszakai extrém quadozás Ágasegyháza erdős, dűnés terepén, és akkor belebotlunk a Fekete Cabrio Ford Mustang 5.0 GT V8 CONVERTIBLE kölcsönzési lehetőségébe. Viszont az egészet sutba dobjuk, mert megtaláljuk a tökéletest, a sétarepülést és műrepülést egy sugárhajtású vadászrepülőgéppel Tökölön!
Fotó: Pixabay
Ennél a pontnál már biztosak vagyunk abban, hogy még pár órát eltöltünk a különféle lehetőségek böngészése között. A családdal együtt is lehetne egyedi élményt megélni. Mondjuk legyen egy helikopteres városnézés, utána driftelés a Dunán speciális RED JET motorcsónakkal, aztán még nincs vége a napnak. Még ki kell próbálni a családi paintball – lövészetet UAZ katonai terepjáróról, délutánra pedig családi pánikszobás szabadulószobás élményt választjuk. Hogy megkoronázzuk ezt a szép napot, estére azért még választunk egy programot hiszen megéheztünk rendesen. Hívunk egy privát séfet, aki igazi gourmet fogásokkal kényezteti el a családot otthon.
Fotó: Pixabay
Még jó, hogy ez a rengeteg választható élmény kategóriákra van szedve, mert már elvesztünk volna a bőség zavarában, és ekkor meglátjuk a családi fröcskölő programot és festést, a gokartozást, a rúdtánc oktatást férfiaknak, a VT-55 harckocsi vezetést, wakeboard élményt oktatással és a kezdő búvártanfolyamot.
Fotó: Pixabay
A végén már csak azon gondolkodunk, hogy miként tudjuk megoldani a dolgot, mert a névreszóló utcatáblát, vagy a portréfotózást ajándékba szeretnének adni. De melyiket válasszuk, aminek tényleg örül az illető. Tovább görgetve az oldalon erre is megtaláljuk a megoldást, méghozzá az ajándék utalványok pontnál. Meg lehet adni az értéket és az ajándékozott saját maga választhat az élmények közül. Egyre azért érdemes felhívni a figyelmét, hogy ha elkezd böngészni a Meglepkék oldalon, be fogja szippantani ez a varázslatos világ.

Szerző: Budafoki Tamás

Önvédelmi módszerek egy kemény nőtől, aki amerikai elnökök testőre is volt

A világ egyik legnagyobb litográfiáját állítják ki

Lenyűgöző kiállítások a Vendéglátóipari Múzeumban

 

 

 

 

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!