spot_imgspot_img
spot_img

Nem fogunk fázni a Columbia új kollekciójában

-

Article Top Ad (AdSense)

 A Columbia Sportswear izgatottan várja, hogy leleplezze a hővisszaverő és hőmegtartó technológiák legújabb vívmányát, az Omni-Heat™ Infinity-t. A Columbia 10 évvel ezelőtt debütált és azóta ikonikussá vált Omni-Heat hőszigetelő rendszerére építve az Omni-Heat™ Infinity egy teljesen új bélésrendszer megoldást mutat be. A tudományos kutatások eredményeképp létrejött technológia képes optimális meleget tartani, miközben szellőzik is: inspirációját a NASA hővisszaverő technológiája adta. Az Omni-Heat Infinity megoldás lényege, hogy a kabát belsejében, a bélésszöveten található arany színű pöttyökből álló mintázat visszatükrözi és megtartja a test által a mozgás közben termelt természetes hőt. A rendszer így biztosít meleget anélkül, hogy csökkentené a kabát anyagának szellőzőképességét, vagy növelné az anyag tömegét.

A korábban ismert Omni-Heat megoldásokhoz képest az Infinity 40%-kal magasabb arányban képes visszasugározni a testhőt, így magasabb mértékű hőmegtartó képességgel rendelkezik. A magyarországi választékban idén ősztől több mint 20 különböző kabát, bakancs és kiegészítő érhető el ezzel a vadonatúj technológiával. A márka történelmében ez az első olyan technológia, amely ilyen széles kínálatban debütál.

A Columbia egy kiterjedt világkampánnyal ünnepli a Omni-Heat Infinity megjelenését, melyben bemutatja az arany színű bélésanyag forradalmian új szerepét a szabadidős tevékenységekben. A globális kampány október 1-jén indult, és egész télen át tart audio, kültéri és nyomtatott csatornákon egyaránt. Az Omni-Heat™ Infinity technológiát a Columbia a természetesen a közösségi platformokon is bemutatja a márka sportolóinak, nagyköveteinek, és más olyan médiaszemélyiségek közreműködésével, akik segítik a kampány alatt a követők tájékoztatását és elköteleződését. 

„Az Omni-Heat™ Infinity tovább bővíti a szabadalmaztatott technológiáink sorát, és alig várjuk, hogy bemutathassuk ezt a forradalmi innovációt a Columbia 83 éves történelmének eddigi legnagyobb kampánya során” – mondta John Boyle, a Columba elnöke. „A kampányra természetesen jellemző lesz a Columbia védjegyének számító könnyed stílus, miközben azt is világossá tesszük, hogy az arany az új standard a melegítésben!”

A Columbia őszi technológiája éppen akkor kerül a piacra, amikor a szabadtéri tevékenységek kiemelt népszerűségnek örvendenek. A kampány célja éppen ezért az, hogy az emberek élvezhessék a kényelmet és a meleget, miközben szabadidős tevékenységeket végeznek.

Az Omni-Heat™ Infinity bevezetésének időszakában dzsekik, téli lábbelik, sapkák és kesztyűk kerülnek bemutatásra, férfiaknak és nőknek egyaránt. Az Omni-Heat™ Infinity kollekció kulcsdarabjai között szerepel a Labyrinth Loop Hooded Jacket, melyben az arany színű Omni-Heat Infinity bélésszövet alatt újrahasznosított, szintetikus pehely szigeteléssel rendelkezik. Tartós, kopásálló külső anyaga lepergeti a vizet, enyhén karcsusított szabása, rövidebb állása, elasztikus mandzsettái és húzózsinórral zárható derékrésze sportossá teszik megjelenését.  Számos lábbeli is rendelkezik az Omni-Heat™ Infinity technológiával, beleértve a női KeetleyShorty Omni-Heat™ utcai bakancsot is, mely kényelmet és sokoldalúságot nyújt a leghidegebb körülmények között is.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!