spot_imgspot_img
spot_img

Nem csak divatos, de védi is a szemet az új lencsetípus

-

Article Top Ad (AdSense)

Ray-Ban időtlen stílusát a filmsztárok és a popkultúra képviselői tették ikonikussá. Egy jó szemüveg azonban nem csupán divatos, de védi is a szemet. A most bemutatott Everglasses sorozat ebben nyújt valami teljesen újat: stílusosan óv a káros sugárzástól, így mindennapos társa mindenkinek, aki számítógépes munkát végez.

A világ egyik legismertebb szemüvegmárkája 1937 óta védi szemünket az UV-sugárzástól. A Ray-Ban most bevezeti Everglasses sorozatát, amely divatosan nyújt védelmet a mindennapokban az irodisták számára. A sorozat darabjai három Ray-Ban lencsetípust ötvöznek: az Evolve fotokromatikus lencséket, az átlátszó lencséket és a kékfény-szűrővel ellátott lencséket.

Az Evolve lencsék reagálnak a fényre, és automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz, emellett UV400-védelmük óv a káros sugárzástól. Az átlátszó lencsék nem sötétednek el a napfény hatására, de Ray-Ban-stílusban biztosítják a divatos megjelenést és nyújtanak UV-védelmet. Mindkét lencsetípus elérhető kékfény-szűrővel is, ezek a modellek tökéletesek azok számára, akik huzamosabb ideig tartózkodnak képernyő előtt, mivel mérséklik a szem fáradását.

Az új Everglasses sorozat széles választékában mindenki megtalálja a számára ideális modelleket. Az Aviator, a Wayfarer és a Square keretek elérhetőek Evolve lencsékkel, míg az átlátszó lencsék megtalálhatóak a Boyfriend, az RB4300, az RB4068 és a Justin modellekben. A kékfény-szűrős Evolve lencsék elérhetőek a State Street, Round, Frank, Olympian és Balorama stílusokkal, a kékfény-szűrős átlátszó lencsék pedig megtalálhatóak a Clubmaster, New Wayfarer, Octagon, Hexagonal, Aviator II, Jackie Ohh, Predator 2, Erika és a Daddy-O modelleknél.

A Ray-Ban számára a stílus és a kötelesség mindig elválaszthatatlan marad. Az Everglasses termékkategória ezt hangsúlyozza minden generációnak azzal, hogy a kortárs trendekhez alkalmazkodik, de mégis hű marad az ikonikus darabokhoz. Nélkülük sehova.

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!