Neked is jól jöhetnek ezek az érdekes app-ok

-

Okostelefonjainkat nagyon sok mindenre tudjuk használni, számtalan alkalmazást tudunk letölteni, amelyek valóban nagyon hasznosak tudnak lenni számunkra. Most összegyűjtöttük azokat, amelyek szerintünk a legjobban használhatók és amelyek sokat segíthetnek a mindennapi életben.

Mondly

Nagyon egyszerűen használható és hatékony nyelvtanuló alkalmazás, amellyel abszolút kezdő szintről a sok ismétlésnek hála nagyon jól és gyorsan lehet fejlődni. Minden nap érkeznek a házifeladatok, de akár beszélgethetünk is a választott nyelven. Felnőtteknek és gyerekeknek is remek módja a tanulásnak, nálunk az elsős és másodikos kisiskolások a Mondly segítsével könnyedén be tudnak már mutatkozni franciául és spanyolul és egyelőre nem túgy tűnik, mintha rá akarnának unni.

DaVinci Kids App

Nagyon fontos a gyermeki kíváncsiság felkeltése és fenntartása, amelyhez tökéletes társ a tévécsatornaként is ismert Da Vinci Kids, ahol csupa okos, valós tudást szerezhet a gyermek. Televíziós csatornaként már ismertük, és nem csalódtunk az applikációban sem, amely rengeteg ismeretterjesztő anyagot kínál akár 12 éves korig. Biztos, hogy itt a különböző érdeklődési körű gyerekek is találnak maguknak izgalmas dolgokat, mert a matematikától kezdve a technikán és a hírességeken át egészen a kultúráig és a sportokig megannyi témakör van.

ESET Parental Control

Szülőként szerintem ez a legjobb alkalmazás, amelyet kezdő telefonos gyerekek készülékeire muszáj letölteni. Nem véletlenül söpri be évről-évre az elismeréseket a világ egyik legjobb internetes gyermekvédelmi termékeket forgalmazó cége, hiszen maximális megbízhatósággal segíti a szülőket abban, hogy gyermekük csak biztonságos tartalmakhoz férjen hozzá az internetről. Az alkalmazás segítségével mi szülők sok mindent beállíthatunk, így például azt is, hogy mennyi ideig férhet hozzá a gyermekünk egy-egy weboldalhoz vagy alkalmazáshoz, illetve megadhatjuk azt is, hogy mihez nem ajánlatos a hozzáférés.

Parkl

Egy magyar start-up és egy igazán zseniális alkalmazás, amely hasznos lehet azoknak, akik autóval szeretnének leparkolni a fővárosban. Egy térkép segítségével láthatjuk, hogy úticélunk közelében hol van szabad parkolóhely, használhatjuk útvonaltervezőként, percalapon parkolódíjat is fizethetünk vele, sőt segít megtalálni a Parkl rendszerű elektromos töltőt is. Nagyon könnyen átlátható és sokféle megoldást kínál fel, akár utcai, akár zárt téri parkolásra és szuperül odanavigál az adott parkolóhelyre.

Geoládák

Ez nem egy egyszerű túrázó applikáció, hanem annak egy továbbfejlesztett és roppant izgalmas változata, amely segítségével egyszerre kirándulhatunk és játszhatunk. A geocoaching mozgalom hívta életre, és lényege a kincsvadászatban rejlik. Nagyon klasszul kitalált és remek ötletekkel felszerelt játék során geocoachingban jártas emberek országszerte mindenféle érdekes helyen kincseket rejtenek el, amelyeket az általuk megadott koordináták alapján kell megtalálni. Vannak könnyebb és nehezebb feladatok, így biztos, hogy mindenkinek remek szórakozás és valódi izgalom lesz.

Medicall

Ha már eleged van az interneten böngészésből és a találgatásból, hogy a tüneteid alapján próbáld meg beazonosítani mi lehet a bajod, akkor ezt a mobilalkalmazást töltsd le. A Medicall segítségével telefonodon keresztül kiválaszthatod a problémának megfelelő szakorvost, és mindezt akár a nap 24 órájában. Nem kell háziorvoshoz szaladni, hanem a Medicall-on keresztül a kiválasztott szakorvostól tudsz személyre szabott tanácsot kapni, amely után még mindig lehetőséged van személyesen is felkeresni.

Ha pedig további érdekes olvasnivalóra vágysz, itt megtalálod!

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!