spot_imgspot_img
spot_img

Nánási Pál nem mindennapi képein jelentek meg a hazai hírességek

-

Article Top Ad (AdSense)

Mindenkinek van egy álma, amelyet talán már gyermekkora óta tervezget és mindig szeretett volna megvalósítani. Amennyiben kellő időt szánnak rá, a technológia és egy kis kreativitás segítségével még az igazán távolinak tűnő célok is elérhetővé válnak. A Samsung Galaxy Z Fold2 ebben is segítheti a felhasználókat, hiszen különleges kialakításának köszönhetően egészen új lehetőségeket biztosít az önmegvalósításra, ezek jelennek meg a márkanagykövetekkel készült fotósorozaton. 

2020-ban mindenki megtalálhatta azt az elfoglaltságot vagy személyes célt, amelyért szívesen tesz minden nap. Ha valaki elmerülne egy új témában, tanulna valami hasznosat, vagy támad egy kreatív ötlete, a technológia segítségével ezt akár másokkal is megoszthatja. Az új hobbik, a szuper receptek vagy éppen a nappalihoz igazított edzéstervek is azt jelzik, hogy a közösségi médiában is nagy sikere van annak, ha a felhasználók új oldalukat mutatják meg. Az emberek az elmúlt hónapokban betekintést adtak mindennapjaikba, őszinte tartalmakat osztottak meg, kipróbáltak új platformokat és új stílusokat is. Több világsztár is megmutatta, hogyan változott meg az élete és egészen közel engedte magához a rajongóit.  

Nagy Dani

A Samsung legújabb kampányában Nánási Pál készített különleges fotósorozatot hazai hírességekről, ezzel lehetőséget adott számukra, hogy megvalósíthassák régi vágyaikat és új szerepben tűnhessenek föl. Ördög Nóra kopaszon, tetoválásokkal jelent meg, mint mondta, mindig szerette volna ezt a bevállalós oldalát megmutatni – „Mikor anno levágattam a hajam, kaptam hideget-meleget. A munkámból fakadóan nagyító alatt van a külsőm minden pillanatban. Ez már az életem része, megszoktam. De néha jó érzés kicsit lázadni, a fotózáshoz választott szerepem ezt tükrözi.” 

Henry Kettner

Nessajból titkos ügynök lett, Henry Kettner pedig annak ellenére állt be pilótának, hogy valósággal retteg a repüléstől. Török Ábel filmrendezőként jelenik meg, Kovács Rami és Nagy Dani pedig előadóművészként léphettek a kamera elé, mint balerina és rocksztár. Mindegyikük régóta szerette volna kipróbálni magát egy új műfajban, a Galaxy Z Fold2 pedig lehetőséget adott erre. „Ez a telefon olyan, mint egy ékszer” – mondta el Dobó Ági, aki dívaként tündökölt az elkészült képeken. A fotók célja, hogy a felhasználókat is kísérletezésre és kreatív megnyilvánulásokra inspirálják.  

A legújabb technológiáknak köszönhetően a lehetőségek szinte kimeríthetetlen tárháza áll a felhasználók rendelkezésére. A közösségi platformokon elérhető filterekkel repülés nélkül utazhatnak vagy vicces maszkokat ölthetnek. Az okostelefonok kamerájába integrált AR funkciókkal saját magukról mintázhatnak virtuális avatart, amelyet aztán kedvükre alakíthatnak és próbálhatják ki, milyenek lennének például rózsaszín hajjal. A Galaxy Z Fold2-t kihajtva, szelfikészítés közben a felhasználó magára irányíthatja a Hátsó kamerát miközben a Fedlapi kijelzőn láthatja magát, és egyszerűen exponálhat is. Az otthon is megtalálható alapanyagokkal akár híres képeket is újraalkothatnak, a cosplayerek stílusában. A legfontosabb a kreativitás és megtalálni azt, ami a legközelebb áll hozzánk.  

Nessaj

„A Galaxy Z Fold2 az eddigi legkülönlegesebb készülékünk, amely több mint egy okostelefon. A felhasználók életmódjára is hatással van és új dolgokra inspirál – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. Nagy öröm számunkra, hogy a Nyiss egy új világra kampány résztvevői megismerhették egy új oldalukat, valóra válthatták régi álmaikat és ezzel minket is felfedezésre és kreativitásra ösztönöztek.”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!