spot_imgspot_img
spot_img

Nánási Pál boltos lett, feladja az eredeti szakmáját?

-

Article Top Ad (AdSense)

Balatonakarattyán, egy eldugott utcában, az elmúlt hónapokban alaposan felpezsdült az élet. Nánási Pál és felesége, Ördög Nóri „Nekem a Balaton ” néven  kisboltot nyitott, ami robbanásszerűen vált a környék látványosságává. A sztárpár nem áll meg itt, a napokban bejelentették, hogy  újabb üzletbe vágnak bele.  Nánási Pállal, a sztárfotóssal beszélgettünk a terveikről.

A teljes interjút a B Cool magazin szeptember végén megjelenő számában olvashatjátok.
Szükséged volt arra, hogy valami mást csinálj?
– Húsz évet töltöttem el fotósként, sikeres karriert futottam be, amit természetesen folytatok. De pont jókor jött egy kis váltás, hisz már sok minden ismétlődött. Sok szenzációs dolgon vagyok túl, és jó volt az agyamat kicsit átkapcsolni. Ugyanakkor kreativitást is jócskán igényelt a bolt, hisz nekünk kellett mindent megtervezni, attól kezdve hogy hova tegyük a poharakat és milyenek legyenek a csészék, egészen a saját márkás termékeink forgalmazásáig. Számtalan olyan dolog van, ami a mi elképzelünk alapján született meg, a kolbász papírja, a csoki csomagolása. De olyan részletek kidolgozása is izgalmas számomra, hogy megtaláljuk a legjobb bicikli támasztót a kerékpárral érkező vendégeink számára. Ehhez például felvettük a kapcsolatot a biciklis szövetségekkel, hogy megtudjuk, mi az, amit a bicajosok a legjobban szeretnek. Majd megkerestük, hol lehet egyáltalán kapni. Naponta több órán át foglalkozom az üzlettel.
A szezon várakozáson felül alakul, de mi lesz utána ősszel?
 – Vissza kell költöznünk a városba, mert a gyerekeink ott járnak iskolába. Ezen a nyáron kiderült, hogy ezt szeretjük csinálni, van rá érdeklődés. Már csak az a kérdés, hogy jövő márciusban ezt visszük tovább, és addig Budapesten is csinálunk valamit, vagy itt, Akarattyán találunk ki valamit télre. Imádjuk a téli Balatont, fantasztikus hangulata van, és ezért sokat vagyunk itt. Engem és a Nórit is izgat, hogy tudunk-e valami olyat csinálni, ami télen is működik, nézegetjük a lehetőségeket közelebb a tóhoz. Talán jó lenne egy kellemes forró csokizós, forralt borozós, meghitt adventi majd karácsonyias hangulatú üzletet a víz közelében. Menő lenne, hisz a Balatonnál lelassul az élet télen.
Fotós karrieredet folytatod ?
– Ahogy a karanténnak vége lett, nekem is lassan visszatértek a megrendelőim. El is vállaltam pár munkát, de sok mindent lemondtam az utóbbi időben, hisz Nóri forgatott, nem tudott végig itt lenni. Ezt az áldozatot szívesen hoztam meg. Visszatérek, sőt saját új felületem is lesz, egy új weboldal. Sok végén égetjük a gyertyát. A szakmámat viszont nem fogom feladni, és nem is akarom, hisz imádom. Priorizálni kell, jobban meg fogom válogatni, mit vállaljak el és mit nem.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!