spot_imgspot_img
spot_img

Nagy kijelző és kiváló teljesítmény az új tabletben

-

Article Top Ad (AdSense)

 A Samsung bemutatja a Galaxy Tab A sorozat eddigi legfejlettebb és legerősebb készülékét, a Galaxy Tab A8 táblagépet. A könnyű és keskeny kialakítású Galaxy Tab A8 lenyűgöző kijelzőjének és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően remekül alkalmazható munkára, tanulásra, szórakozásra vagy akár kapcsolattartásra is. Az újgenerációs hordozható készülék nagyszerűen illeszkedik a felhasználók életstílusához és kiválóan működik együtt más Galaxy okoseszközökkel.

„A távmunka és az otthoni tanulás világában a tabletek sokak számára nélkülözhetetlen eszközzé váltak mondta el Matthew Leem, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának és Globális brand marketing csoportjának alelnöke. – Ezekkel a sokoldalú eszközökkel többet hozhatunk ki az online elvégzett feladatainkból, bárhol is kezdünk hozzá ezekhez. Tudjuk, hogy egyre többen csatlakoznak a videóhívásaikhoz vagy az online óráikhoz tableten, ahogyan a játékosok és a streaming szolgáltatások felhasználóinak száma is növekszik. Ezért is érkezik a Galaxy Tab A8 olyan nagyszerű új megoldásokkal, amelyekkel könnyebben folytathatjuk a kedvenc tevékenységeinket, akár egész nap.”   

A legfontosabbak funkciók, továbbfejlesztve 

A Galaxy Tab A8 a Samsung Tab S szériás táblagépeinek népszerű formavilágában érkezik. A könnyű kialakítás mellett 10,5 colos kijelző, rendkívül keskeny káva és 16:10-es képarány jellemzik. A 80 százalékos kijelző-test aránynak köszönhetően a készüléken minden korábbinál látványosabban jelennek meg a tartalmak. Legyen szó a felhasználók kedvenc sorozatáról, online játékról, vagy egy gyors családi videóhívásról, a Galaxy Tab A8 négy Dolby Atmos® hangszórójával a hang is a képhez hasonlóan részletes és élethű lesz. 

Az újonnan regisztrált felhasználók a Galaxy Tab A8 mellé kéthónapos díjmentes hozzáférést kapnak a YouTube Premium reklámmentes kínálatához, így bármikor megszakítás nélkül, akár offline is nézhetik a kedvenc videóikat

A lenyűgöző kijelző mellett a Galaxy Tab A8 minden korábbi Tab A készüléknél magasabb teljesítményt hoz magával. A Galaxy Tab A8 CPU és GPU egységei egyaránt 10 százalékkal erősebbek lettek, így az eszköz is gyorsabbá vált, az alkalmazások pedig simábban, akadozás nélkül futnak. A 3 GB-os memóriával érkező Galaxy Tab A8 32 GB-os belső tárhelye microSD kártya segítségével akár 1 TB-ig bővíthető. A 7.040 mAh kapacitású akkumulátornak és a 15 W-os gyorstöltésnek köszönhetően a felhasználók hosszú órákig dolgozhatnak, játszhatnak vagy streamelhetnek a készüléken anélkül, hogy a készüléknek töltésre volna szüksége.

Galaxy biztonság és kényelem 

A Galaxy Tab A8 egyaránt kínál szórakoztató és hasznos funkciókat, amelyeket a Galaxy eszközök ökoszisztémája emel még magasabb szintre, ezzel is megkönnyítve a felhasználók mindennapi életét. Az elmúlt két év bebizonyította, hogy a táblagépeken hatékonyabb lehet a munka és még szórakoztatóbbak a játékok. A Galaxy Tab A8 interaktív oktatási tartalmakat és megfelelő szülői felügyeletet kínál, amelyek megkönnyítik a szülők számára, hogy biztonságos és vonzó tanulási környezetet biztosítsanak gyermekeiknek otthon is. A felhasználók azonnal hozzáférhetnek az eszközhasználat és a különböző tevékenységek részletes összefoglalójához, könnyedén beállíthatják az adott hétre tervezett képernyőhasználatot és egyszerűen követhetik az eredményeiket. A személyre szabott táblagépes élményt a Samsung globális tartalomszolgáltatói partnerhálózatának és a testreszabható kezdőképernyő játékos ikonjainak és színeinek köszönhetően a gyerekek is élvezhetik.

Az egyszerűbb és hatékonyabb multitasking érdekében a képernyő felosztható, és egyszerre akár két alkalmazás is megnyitható, Többablakos módban pedig akár egy újabb ablakban is elindíthatók az appok. Egy iskolai előadás közben egyszerűen nyitható meg bármilyen chat-ablak vagy a jegyzetfüzet, így hatékonyabban telhetnek a tanórák. Böngészés közben az aktuális ablakból a hivatkozások oldalra húzásával egyszerűen létrehozható az osztott képernyő. A Drag & Split funkció automatikusan megnyit egy második böngészőablakot a dinamikusabb böngészés érdekében.

A Galaxy Tab A8 8 MP-es hátlapi kamerájával, 5 MP-es előlapi kamerájával és az új Képernyőrögzítés funkcióval a diákok, tanárok és a gamerek sem maradnak le a fontos pillanatokról. Könnyedén készíthető tiszta, részletes videó a tananyagokról vagy prezentációkról, vagy akár az előadásunkról is készíthetünk felvételt, hogy egyszerre rögzítjük a hangunkat és a kijelzőnkön látható tartalmat. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók a saját magyarázataikkal, vagy a képernyőre írt jegyzeteikkel tegyék érthetőbbé az előadást. A Galaxy Tab A8 készülékről a szövegek, a weboldalak vagy a képek azonnal áthelyezhetők Galaxy okostelefonra egy gyors másolás és beillesztés segítségével. 

A legfontosabb, hogy a felhasználók biztonságban élvezhetik a Galaxy Tab A8 összes funkcióját. A Galaxy Tab A8 mögött a Samsung egyedülálló Knox biztonsági platformja áll, többrétegű védelemmel. Arcfelismerés biztosítja, hogy a Galaxy Tab A8-hoz kizárólag a tulajdonosa férjen hozzá. Az alapvető szoftverek állandó, valós idejű védelme biztosítja, hogy a külső fenyegetések ne férjenek hozzá az eszközhöz.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!