spot_imgspot_img
spot_img

Művészet, mint transzcendens utazás – Egyedülálló divatbemutató és borest Balatonfüreden

-

Article Top Ad (AdSense)

2021. augusztus 7-én szombaton új, kortárs képzőművészeket és alkotásaikat népszerűsítő katalógust mutatnak be a Balaton partján, az összművészet jegyében, divatbemutatóval és jazz koncerttel karöltve.

A legújabb kortárs művészeti katalógus

Idén augusztus 7-én 18 órakor a balatonfüredi Anna Grand Hotelban kerül megrendezésre az a kulturális esemény, melynek keretében a kortárs művészet egyik legújabb kiadványát mutatják be.

A kétnyelvű katalógus elismert képzőművészeknek teremt bemutatkozási lehetőséget, több mint 200 egyedi műalkotásukat publikálva, melyek esztétikai értékük mellett hosszútávú befektetési lehetőséget is magukban rejtenek.

megnyito

A kiadvány címe egyrészt a határokon átívelő jellegre utal, amennyiben a benne helyet kapó alkotóknak nemcsak hazai, hanem határon túli bemutatkozási lehetőséget is biztosít a megjelenés és terjesztés által. Emellett a kortárs művész inspirációs és alkotási folyamatának elengedhetetlen mozzanatát is kifejezi: az alkotónak minden esetben át kell lépnie a hétköznapi értelemben vett határait.

ViktoriaVarga Budapest divatbemutató

Az ünnepélyes megnyitót és katalógus bemutatót követően a népszerű divatmárka, a VIKTORIAVARGA Budapest ’Vertical Horizonts’ elnevezésű 2021 ősz/tél és Delacier Jewelry exkluzív fashionshow-ját tekinthetik meg a jelenlévők. A VIKTORIAVARGA Budapest és a DELACIER márka legfőbb alkotóelemei a merész színhasználat, a kortalan design és a különleges szabásvonalak. Az alkotások légiességet sugároznak, mégis bennük rejlik a városi nő eleganciája és ereje.

Múzeális borok és jazz koncert

Az egyedülálló fashion show-t egy másik különleges bemutató követ majd: Gelencsér Gergő borász prezentálásában az Anna Grand Hotel muzeális borkínálatát tekinthető meg kedvezményes vásárlási lehetőséggel. A kínálatban a következő ritka borokat ismertetik meg:

Badacsonyi Szürkebarát 1958 (oltalom alatt álló eredetmegjelölésű édes fehér bor)

Badacsonyi Zöldszilváni 1969 (oltalom alatt álló eredetmegjelölésű félszáraz fehér bor)

Badacsonyi Szürkebarát 1971 (oltalom édes fehér muzeális bor)

Balatonfüredi Tramini 1971 (oltalom alatt álló eredetmegjelölésű félédes fehér bor)

Balatonfüredi Chardonnay 1993 (oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz fehér bor)

Ezt követően kerül sor Pátkai Rozina, MINKA X BernathY live act jazz koncertjére. Pátkai Rozina és Bernathy Zsiga kollaborációjában egyszerre keveredik költészet, alternatív és elektronikus zene – azon belül is a techno.

Az esemény helyszíne: Anna Grand Hotel Wine & Vital, 8230. Balatonfüred, Gyógy tér 1. Az est háziasszonya: dr. Bacsek Júlia Ajánlott viselet: Semi-formal

Az eseményre 7.900 Ft-ért kaphatók jegyek, melyeket egyedi átutalással lehet megvásárolni a következő bankszámlaszámra való utalással: Dr. Bacsek Júlia 11773133-00190307. További információk itt érhetők el.

 

 

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!