spot_imgspot_img
spot_img

Mutatjuk a Disney+ márciusi újdonságait

-

Article Top Ad (AdSense)

Márciusban rengeteg izgalmas új sorozat érkezik, kezdve a hónap első napján A mandalóri (The Mandalorian) régóta várt harmadik évadával, valamint a nagy sikerű Abbott Általános Iskola (Abbott Elementary) második évadával.

Kerry Washington könnyed és életszerű vígjátéksorozata, a Belakoltatva (Unprisoned) pedig március 10-én érkezik. Emellett pedig a március 8-ai Nemzetközi nőnap alkalmából a Disney+ egy olyan gyűjteménnyel készül, amely drámákat, vígjátékokat, dokumentumfilmeket és még sok más alkotást tartalmaz majd, amelyek női történeteket helyeznek előtérbe. Továbbá március 8-tól hetente új részekkel folytatódik A Grace klinika 19. évada is, ahogyan a Star Wars: Rossz Osztag, a Végtelen égbolt és a The Great North is új epizódokkal érkezik! Ezen kívül A bostoni fojtogató is elérhető lesz az Oscar-díjas Chris Cooper szereplésével.

A filmek és tévésorozatok elérhetősége országonként változhat. Az alábbi adatok a kiadás időpontjában érvényesek.

STAR WARS: A MANDALÓRI 3. ÉVAD

STAR WARS: THE MANDALORIAN S3

DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT

Március 1.

Minden héten új epizóddal

A mandalóri harmadik évada Din Djarin és a gyermek, Grogu történetének folytatását meséli el.

ABBOTT ÁLTALÁNOS ISKOLA 2. ÉVAD

ABBOTT ELEMENTARY S2

VÍGJÁTÉK

Március 1.

A sorozat második évada 10 epizóddal lesz elérhető

Egy munkahelyi vígjáték, amely egy csapat elkötelezett, lelkes tanár – és egy kissé botfülű igazgató – napjait követi, akik a philadelphiai állami iskolarendszerben próbálnak helytállni. Az előttük tornyosuló nehézségek ellenére elszántan igyekeznek segíteni diákjaiknak, hogy sikeresek legyenek. Bár e hihetetlen tanárok kisebbségben vannak, és fizetésük alacsony, szeretik, amit csinálnak – még ha nem is tetszik nekik a tankerület nem túl fényes hozzáállása a gyerekek oktatásához.

MEGTALÁLNI MICHAELT

FINDING MICHAEL

ORIGINAL DOKUMENTUMFILM

Március 3.

Kizárólag a Disney+ kínálatában

Michael Matthews 1999-ben a legfiatalabb brit lett, aki feljutott az Everest csúcsára. Azonban három órával ezt követően eltűnt, és sose került elő. Amikor Michael eltűnt, öccse, a vállalkozó és műsorvezető Spencer Matthews tízéves volt, és nehezen tudta feldolgozni Michael halálát. Több mint húsz évvel később Spencer kap egy fényképet egy holttestről a hegyen, amely Michaelé lehet, így Nepálba utazik, és felkéri 14 csúcsot meghódító világrekorder Nims Purját, hogy egy csapat élén kutassa át az Everest „halálzónáját”, és próbálja megtalálni Michaelt. A 8000 méter feletti extrém magasságba érve a csapat egy tízfős keresőcsapatra támaszkodik, amely drónokkal és a csúcsvonalakon kívülre való eljutáshoz szükséges szakértelemmel van felszerelkezve. Ahogy az időjárás egyre rosszabbra fordul, és az idő is ellenük dolgozik, váratlan kihívások sorával kell szembenézniük.

A BOSTONI FOJTOGATÓ [18+]

THE BOSTON STRANGLER [18+]

ORIGINAL FILM

Március 17.

Kizárólag a Disney+ kínálatában

A díjnyertes író-rendező Matt Ruskin A bostoni fojtogató című filmje egy true-crime krimi azokról a haladó szellemű riporterekről, akik az 1960-as évek hírhedt bostoni fojtogató gyilkosságainak történetét leplezték le. A film Loretta McLaughlint, a Record-American újság riporterét követi, az első újságírót, aki összefüggést talált a bostoni fojtogató gyilkosságai között. Miközben a rejtélyes gyilkos egyre több áldozatot követel, Loretta megpróbálja folytatni a nyomozást kolléganőjével és bizalmasával, Jean Cole-lal együtt, ám a duó a korszakra jellemző elharapózó szexizmus miatt elakad a nyomozásban. Ennek ellenére McLaughlin és Cole saját életüket kockáztatva folytatják a nyomozást az igazság kiderítése érdekében.

ROKONSÁG

KINDRED

ORIGINAL SOROZAT

Március 29.

Minden rész elérhető

Az Octavia E. Butler Kindred című regényéből készült sorozat középpontjában Dana James, egy fiatal fekete nő és feltörekvő író áll, aki felhagyott a családi kötelezettségekkel teli életével, és Los Angelesbe költözött, készen arra, hogy olyan jövőt teremtsen magának, amelyet végre egyszer a sajátjának érezhet. Mielőtt azonban berendezkedne új otthonában, mintha valaki erőszakkal ide-oda kezdené rángatni őt az időben. Egy tizenkilencedik századi ültetvényen találja magát, egy olyan helyen, amely különös és szoros kapcsolatban áll Danával és a családjával. Dana múltját és jelenét egy kevert etnikumú románc szövi át, miközben az óra ketyeg, és szembe kell néznie az ereiben futó titkokkal, melyeknek a létezéséről nem is tudott.

CHANG, A ZSÁKOLÓMŰVÉSZ

CHANG CAN DUNK

SPORT DRÁMA

Március 10.

Idén márciusban egy nem éppen tipikus felnőtté válási történet érkezik a Disney+-ra. A Chang, a zsákolóművész egy bizonytalan tinédzser életét követi, aki fogadást köt saját magára, és megpróbál a csúcsra törni – a szó legszorosabb értelmében – egy egyszeri zsákolóversenyen. Bár hamar rájön, hogy a csúcsra vezető út nagy kihívásokkal jár, a film arra emlékezteti a nézőket, hogy az életben minden akadály mögött egy lehetőség rejlik.

A SZIGET SZELLEMEI

THE BANSHEES OF INISHERIN

FEKETE HUMORÚ DRÁMA

Március 12.

Az Írország partjainál lévő távoli szigeten Pádraic teljesen magába zuhan, amikor jó barátja, Colm hirtelen véget vet életre szóló barátságuknak. De Pádraic nővére és egy problémás fiatal szigetlakó segítségével kész mindent elkövetni, hogy helyrehozza a megromlott kapcsolatukat. Folyamatos próbálkozásai azonban csak megerősítik Colm elhatározását, aki egy végső ultimátumot ad neki, aminek következtében az események csakhamar eldurvulnak.

Bono & The Edge A SORT OF HOMECOMING Dave Letterman-nel

Bono & The Edge A SORT OF HOMECOMING with Dave Letterman

DOKUMENTUMFILM KÜLÖNKIADÁS

Március 17.

Az Oscar®-díjas Morgan Neville rendező megörökíti Dave Letterman első dublini látogatását, ahol együtt lóg Bonóval és The Edge-dzsel szülővárosukban, megismerkedik Dublinnal, és csatlakozik a két U2-zenészhez egy olyan koncertelőadásra, amilyenre eddig még nem volt példa. A különkiadás premierje március 17-én, Szent Patrik napján lesz világszerte a Disney+-on, és egybeesik a U2 várva várt „Songs Of Surrender” című album kiadásával, amely a zenekar 40 korszakalkotó U2-dalát tartalmazza, újrahangszerelve és újragondolva. A koncert mellett a dokumentumfilm különkiadás a Bono és The Edge közötti, a rock and roll történetének egyik legkülönlegesebb barátságát mutatja be, valamint Letterman szemszögéből mutatja be Dublint,  Bono és The Edge szülővárosát.

fotók: Disney+ Getty Images

Ma kezdődik a 13. Frankofón Filmnapok

Ingyenesen megtekinthető a Cigánymesék

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!