spot_imgspot_img
spot_img

Mr. Bean titkai

-

Article Top Ad (AdSense)

Rowan Atkinson a legnagyobb élő nevettetők egyike. Rengeteg angol komédiában és filmben feltűnt, világhírnévre azonban az ominózus Mr. Bean szereppel tett szert. Ez egy annyira gyümölcsöző munkakapcsolat volt, hogy a színészt gyakran Bean karakterével azonosítják. De mi rejlik a karakter mögött. Születésnapja alkalmából ennek járunk utána. 

Dadogás

A színész olyan súlyos dadogással küzdött, ami a szerepvállalásait alaposan megnehezítette. Az évekig tartó hátrány miatt nem szeret interjúkat adni, noha a beszédakadását mára már teljesen levetkőzte.

Autómánia

Atkinson hatalmas járműrajongó, és előszeretettel gyűjti a mutatósabbnál mutatósabb darabokat. Kollekcióját olyan márkák színesítik, mint a McLaren, az Aston Martin vagy éppen a Corvette. A 2003-as Johnny English című, népszerű vígjátékban például a saját Aston Martinját vezette. 

Kép: Flickr

A beugró pilóta

2011-ben igazi hőstettet hajtott végre. A színész Kenyába utazott egy repülőn, azonban a pilóta elájult. Atkinson volt az, aki átvette a gép irányítását, amíg a pilóta magához nem tért és végül szerencsésen le nem tette a repülőt. 

Buster Keaton

Komikus stílusából kifolyólag gyakran hasonlítják Buster Keatonhöz, aki a némafilmkorszak egyik meghatározó nevettetője volt. Hasonló eszközökkel dolgoznak mindketten, legyen szó akár az arcjátékról, a burleszkes humorról vagy a non-verbális poénkodásról. 

Nem játszik nyílt lapokkal

Atkinson azon sztárok közé tartozik, akik foggal-körömmel óvják a magánéletüket a nyilvánosság elől. Közvetlen, kedélyes figura, aki a rajongói felé is előszeretettel nyit, de a magánjellegű dolgait igyekszik zárt ajtók mögött tartani.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!