spot_imgspot_img
spot_img

Mit szeretnek a férfiak az ágyban? Megkérdeztük tőlük!

-

Article Top Ad (AdSense)

Mi nők, hajlamosak vagyunk elmerülni az elvárások tengerében. Igyekszünk helytállni a munkahelyen, a konyhában és természetesen a párkapcsolatunkban is. Azonban sok esetben irreális elképzelések élnek a fejünkben arról, hogy minek örülne a partnerünk – például a hálószobában. Ezért hát megkérdeztük az erősebbik nem néhány tagját, mi az, ami elvarázsolja őket egy nőben. Meglepő válaszok születtek….

Nem a kilók számítanak

Kezdjük is egy hatalmas tévhit eloszlatásával. Miklós (36) szerint a testi adottságokat felülírja a nő kisugárzása: „Volt olyan partnerem, akinek tökéletes külalak jutott, viszont a szex rendkívül unalmas és egyhangú volt vele. A molett testalkatú barátnőm pedig annyira felszabadultan viselkedett az ágyban, hogy ez rendkívül szexivé és kívánatossá tette számomra. Számomra a magabiztosság tesz vonzóvá egy nőt. Ez az, ami igazán szexi, egy ilyen nő mellett eszemben sincs foglalkozni a narancsbőrrel, vagy pár plusz kilóval. Örülök, hogy részem lehet egy közös együttlétben!”

A kommunikáció nagyon fontos

Kristóf (29) szerint a szex két emberről szól és nem tudják kitalálni egymás gondolatait, ezért nagyon fontos beszélni arról, hogy kinek mi okoz örömöt az ágyban.

„Nagyon fontos a kommunikáció, hogy a nő elmondja, hogy mire van szüksége, mi az, ami már sok, vagy mi teszi boldoggá. Volt olyan barátnőm, aki a haját állítgatta az együttlét alatt, hogy tökéletesen álljon. Na ez a féle görcsösség nagyon megöli a hangulatot….szeretem, ha a párom elengedi magát és hallom, hogy ő is élvezi az együttlétet. Mi is szeretjük azt érezni, hogy kívánatosak vagyunk. Amikor egy nő a fülembe súgja, hogy mennyire akar, az indít be a legjobban!”

Mozgásra fel!

Péter (32) azt mondja, nagyon lehangoló számára, amikor a partnerén semmilyen aktivitást nem lát. „Nem jó, ha szex közben csak fekszik, mint egy darab fa. Ilyenkor semmi szenvedély és vágy nem érződik felőle, és így az én kedvem is elmegy a dologtól. Szeretem, ha a nő is beleadja magát, mozog, pózt vált, meglep és kalandosan telik az együttlét. Persze ehhez mindketten kellünk, de ha egyoldalúan történik a dolog, az eléggé megöli a hangulatot.”

A férfiak szeretik, ha a nő aktív az ágyban.
A férfiak szeretik, ha a nő aktív az ágyban. | Fotó: Freepik

Több előjátékot!

Az, hogy a férfiak nem szeretik az előjátékot, rendkívül távol áll a valóságtól. Ezt alátámasztja Nándor (42) véleménye is, aki elmondta, hogy számára a szerelmeskedés nem csupán behatolást jelent.

„A szexnek nincs egy kötött menetrendje, amelyben az egyik cselekedet fontosabb vagy jobb, mint a másik. Én imádom a partneremet orálisan kényeztetni az aktus előtt. Ezzel ráhangolódunk egymásra és még inkább élvezetes lesz az együttlét. Csak jobban beindít, amikor hallom, hogy már az összebújás kezdetén élvezi a párom, amit csinálok. Sokkal jobb élmény számomra a szex, amikor hosszabb ideig tart az előjáték.”

A változatosság gyönyörködtet – szó szerint

A rohanó hétköznapok és a számos tennivaló között könnyen beleeshetünk a megszokott rutin csapdájába. A férfiak szerint ha ugyanazokat a szexuális viselkedéseket alkalmazzuk újra és újra, egy idő után kihunyhat a szenvedély. Mindig örülnek annak, ha felrázzuk az együttlétet egy-egy új pózzal, szerepjátékkal, vagy csak foglalunk egy szobát egy teljesen idegen helyen.

„A változatossággal a szex még egy régóta együttlévő párnak is folyton újszerű lehet. Egy kis újítás csodákra képes a hálószobában. A feleségem és én is ügyelünk arra, hogy 25 év házasság után még mindig izgalmas legyen az együttlét. Persze ezt nem lehet minden egyes alkalommal kivitelezni, de az őszinte odafigyelés már sokat számít. Végül is a változatosság olyan, mint egy villámcsapás, amely felébreszti a szenvedélyt kettőtök között.” – meséli Viktor (36)

Kölcsönösség és érzelmek

„Természetesen fontos a külső megjelenés, az ápoltság. Minden nőben más a vonzó, ez nem általánosítható. Engem rendkívül letör, amikor azt tapasztalom, hogy csak én akarom őt boldoggá tenni. Az erotika műveszete mindig két felen alapszik. Egy nő attól jó az ágyban, ha átadja magát az érzésnek. És ösztönös érzésből cselekszik” – állítja Péter (32). Számára az is fontos, hogy a nők az érzelmeik kimutatásában is merjék magukat elengedni, ugyanis úgy gondolja, a nők sokkal tapasztaltabbak ezen a téren, ez pedig férfiként nekik is bátorságot adhat.

Fontos az érzelmek kimutatása az ágyban is.
Fontos az érzelmek kimutatása az ágyban is. | Fotó: Westend61

Kezdeményezz!

Felmérések szerint nagyon beindítja a pasikat, ha a partnerük kezdeményezi a szexuális együttlétet. Gyakori a panaszkodás felőlük, hogy a társadalmi konvenciók miatt rajtuk maradt a kezdeményező szerep, pedig lehetne ez másképp is.

„Egyenesen bosszantó egy férfi számára, amikor csak mi lépünk az ügy érdekében. Én személy szerint megőrülök a kedvesemért, amikor meglepetésszerűen berángat a hálószobába.” – mondja Károly (41).

Felmérések is igazolták ezt a véleményt, szociológiai tanulmányok szerint a szexuális elégedettség nagyobb volt azokban a kapcsolatokban, amelyekben a partnerek egyformán kezdeményezték a szexet és sok férfinak tetszik, ha a partnere teszi meg az első lépést a hálószoba felé.

Engedd el magad!

Hacsak nincsenek rendkívül vékony falak vagy egy lakótárs a közelben, nincs okunk arra, hogy visszafogjuk magunkat az együttlét során. Csaba (27) szerint a legfontosabb, hogy a partnerén lássa, hogy elengedi magát.

„Ne fojtsa el a hangjait, és ne tartsa vissza a lélegzetét! Mindkét dolgot hajlamosak vagyunk megtenni, amikor idegesek vagyunk, de ez nem csak a saját szexuális élvezetét akadályozza, hanem a partnerét is feszélyezetté teheti. Minél nyugodtabb és felszabadultabb a nő, annál jobban tükröződik ez rajtam is. Csak szabadulj fel és érezni fogjuk, hogy  mennyire szereted a kapcsolatodat és az élmény egészét.”

Álomszép fürdőszoba – mi a legújabb dizájn trend?

Vágyfokozó Valentin-napi lakomák – A séf receptje

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!