Mit kell tudni az X-Faktor győzteséről?

-

Az X-Faktornak vége, de Solyom Bernadett életének új szakasza még csak most kezdődik! De honnan bukkant elő egy ekkora tehetség? Mi köze van a Bagossy Brothers Company zenekarnak hozzá? Ahogy Szikora Robi is mondaná, ki ez a lány?

Ritka, amikor valaki ennyire céltudatos csupán 11. osztályos létére. Solyom Berni gyerekkori álma, hogy sikeres énekes legyen és szombat este ezt valóra is váltotta. Igaz, hogy a fiatal tehetség csak néhány éve kezdett el komolyabban foglalkozni a zenével, kifejezetten rap műfajjal, mégis valami olyat hozott magával a színpadra, ami másban nem volt meg.

Nem először fordul elő a magyar tehetségkutatók történetében, hogy nem Magyarországról érkezik egy versenyző, így volt ez Bernivel is. A híres Bagossy Brothers Company zenekar hazájából, egészen Gyergyószentmiklósról jött szerencsét próbálni.

Kép: Solyom Berni a Bagossy Brothers Company zenekarral_rtl.hu

A székelyföldi versenyző, amikor éppen nem énekel, akkor lelkiismeretesen tanul, hiszen érettségi után az építészmérnöki pályát szemelte ki magának, de kosarazni is szeret olyannyira, hogy professzionális csapatban is kipróbálná magát.

Sokrétű, alázatos és tudatos személyiségét a közönség is egyből megszerette. Csupa kedves visszajelzést kapott minden X-Faktoros szereplése után. A döntőben mindhárom választott dalát elénekelhette, Nelly Hot In Here című dalát, a Fekete vonat A város másik oldalán című slágerét és Travie McCoy ft. Bruno Mars Billionaire című dalát.

Kép: X-Faktor győztes pillanat_balról Solyom Berni, ByeAlex, Puskás Peti, Kiss Kevin_Szabó Gábor

Sokat fejlődött a műsor alatt és habár az X-Faktornak vége, Berni életében még csak most kezdődött el valami igazán izgalmas. Kíváncsian várjuk, hogy még milyen sikereket fog elérni! Reméljük, hogy nem fog eltűnni és sokat fogjuk még hallani a hangját, például mentora, ByeAlex hangja mellett egy közös számban!?

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!