spot_imgspot_img
spot_img

Mit jelent erős nőnek lenni?

-

Article Top Ad (AdSense)

Hiszünk a nők erejében és a női szolidaritásban. A Nemzetközi Nőnap alkalmából három nagyon különböző, de egyformán inspiráló lányt kértek meg, hogy beszéljenek arról, hogy mit jelent számukra a nőiesség és hogy hol találják meg az inspirációt és a kreativitást a mindennapokban. 

Kászonyi Dorka ékszertervező, Csík Melinda divatszerkesztő és az énekesnő Odett  – három nagyon különböző személyiség, akikben mégis van valami közös: mindhárman erős, sikeres nők. A Nemzetközi Nőnap alkalmából arra kérték ezeket az inspiráló lányokat, hogy mondják el, mit jelent számukra nőnek lenni és megmutatni ezt a kamerák előtt a Levi’s® ruháiban. 

A március 8-án induló social média kampányban egy kizárólag lányokból álló csapat munkájaként született gyönyörű fotók és videók debütálnak. A kampány a női erő és szolidaritás ünneplése és fontos számunkra, hogy ezt teljesen női perspektívából mutathassuk meg – mondta Skiba István, a Levi’s® kiskereskedelmi vezetője. A lányok az öltözékeiket a Levi’s® 2021-es tavasz-nyári kollekciójának ruháiból és kiegészítőiből állították össze. 

 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!