Mit jelent erős nőnek lenni?

-

Hiszünk a nők erejében és a női szolidaritásban. A Nemzetközi Nőnap alkalmából három nagyon különböző, de egyformán inspiráló lányt kértek meg, hogy beszéljenek arról, hogy mit jelent számukra a nőiesség és hogy hol találják meg az inspirációt és a kreativitást a mindennapokban. 

Kászonyi Dorka ékszertervező, Csík Melinda divatszerkesztő és az énekesnő Odett  – három nagyon különböző személyiség, akikben mégis van valami közös: mindhárman erős, sikeres nők. A Nemzetközi Nőnap alkalmából arra kérték ezeket az inspiráló lányokat, hogy mondják el, mit jelent számukra nőnek lenni és megmutatni ezt a kamerák előtt a Levi’s® ruháiban. 

A március 8-án induló social média kampányban egy kizárólag lányokból álló csapat munkájaként született gyönyörű fotók és videók debütálnak. A kampány a női erő és szolidaritás ünneplése és fontos számunkra, hogy ezt teljesen női perspektívából mutathassuk meg – mondta Skiba István, a Levi’s® kiskereskedelmi vezetője. A lányok az öltözékeiket a Levi’s® 2021-es tavasz-nyári kollekciójának ruháiból és kiegészítőiből állították össze. 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!