spot_imgspot_img
spot_img

Mit árul el rólunk a telefonunk?

-

Article Top Ad (AdSense)

A Samsung új hajlítható csúcskészülékein a felhasználók egyszerre akár három alkalmazást is megnyithatnak, így ezek kiválóan alkalmasak multitaskingra. A Samsung új játékának, a Párhuzamos Programoknak résztvevői arra tehetnek kísérletet, hogy a kihajtott, nagyobb méretű képernyőkön látható rengeteg információból kitalálják, mivel tölti éppen az idejét a készülék tulajdonosa. A játékosoknak egy kávézó vendégei között kell megtalálniuk egyes karaktereket, azok telefonjának segítségével. A legjobb nyomozók meg is nyerhetnek egyet az asztaltársaságok csúcsmobiljai, a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G közül. 

Korábbi népszerű játékos kihívásai után a Samsung szintet lépett és a társasjátékok egyik legismerteb hazai szakértőjével, Győri Zoltán Gáborral közösen készítette el legújabb online játékát. A Játékmester 2012 óta fejleszt és tervez társasjátékokat, 2017-től pedig a Mit Játsszunk? YouTube-csatornán is népszerűsíti kedvenceit. Zoli első saját játéka a 2018-ban megjelent partyjáték, az Igen? volt, ezúttal pedig egy online játszható, nyomozós kalandot álmodott meg a Samsunggal. A közös munka során olyan játék született, amelyben a felhasználók megismerhetik a Z széria készülékeit, de a helyes válaszokhoz jó megfigyelőképességre is szükség van. 

A Párhuzamos Programok versengése két szakaszra osztva zajlik, 10-10 napig. A játékosok mindkét szakaszban hét kérdést kapnak, amelyeket egy kávézó közönségét ábrázoló interaktív játékmező segítségével válaszolhatnak meg. A kérdések a jelenet szereplőinek életéről szólnak, szerencsére azonban a kihívás résztvevői belepillanthatnak az egyes asztaltársaságok telefonjaiba, amelyek sokat elárulnak a történetükről. A képernyőkön elrejtett nyomok és a csoport viselkedése alapján kiderülhet, ki készül éppen nyaralni, hogyan sikerült a reggeli edzés, vagy milyen sorozatokat néznek mostanában. Az éles szemű nyomozók a multitasking ablakok és a megnyitott alkalmazások alapján a kérdésekre is megtalálhatják a válaszokat.  

A mozgalmas élőkép elkészítéséhez a tervezők közel 30 különböző karaktert alkottak meg, akik közül többen a kávézóba is magukkal vitték kedvenc okostelefonjukat, ezeken pedig közel 40 féle alkalmazást nyitottak meg, hogy elrejthessék a nyomokat. A fotózáson a színészek közösségi médiás, társkereső appokat, üzenetküldő szolgáltatásokat használtak, szelfiztek és játszottak is telefonokon, hogy elkészülhessenek a feladványok. Ezeket átnézve a játékosoknak több lehetőségük nyílik találgatni, ha pedig nehezebb kérdésbe ütköznének, a játék egy-egy tippel segít, merre érdemes keresgélni. Az egyes fázisokban mind a hét kérdésre helyesen válaszolók között egy-egy Galaxy Z Fold3 5G és Z Flip3 5G okostelefont sorsolnak ki a játék végén, de a résztvevők akár már egy jó válasszal is megnyerhetik a 3 darab Galaxy Buds2 fülhallgató egyikét. 

„A társasjátékozás a mindennapjaim része, ha tehetem, főleg ezzel foglalkozom. Sokadik éve csiszolgatom a műveltségem, sok száz játék megfordult a kezeim közt, és szép gyűjteményt tudhatok a magaménak. Nagyon örültem, hogy a Samsung megkeresett, és az évek alatt megszerzett tudást egy újabb kreatív projektben hasznosíthattam. Érdekes volt az okostelefonok funkcióin keresztül felépíteni a rejtvényeket és a megoldásokat, úgy gondolom, sikerült izgalmas kihívás elé állítani a résztvevőket” – mondta el a játék tervezéséről Győri Zoltán Gábor. 

„Mi is nagyon szeretjük a játékokat és az utóbbi években több izgalmas, sikeres megoldást is kipróbáltunk már egy-egy kampányunkban – mondta el a kezdeményezésről Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője.Ezúttal valami egészen újat és különlegeset szerettünk volna alkotni, amellyel kicsit megizzaszthatjuk a játékosokat. A kérdések és a nyomozás folyamata is remekül megmutatja, milyen sokoldalúak az új összehajtható okostelefonok, és milyen sokat elárulhat rólunk az, milyen alkalmazásokat használunk együtt, egyszerre. A Galaxy Z Fold3 5G-vel és a Z Flip3 5G-vel a lehetőségek száma szinte végtelen.”

A Párhuzamos Programok játék már elindult, kezdődhet a nyomozás a https://parhuzamosprogramok.hu/ weboldalon. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!