spot_imgspot_img
spot_img

Minden részlete megihlet: itt a Kia első elektromos autója!

-

Article Top Ad (AdSense)

Fedezd fel az elektromos autózás új generációját: a Kia EV6! A Kia első dedikált elektromos autója a márka új dizájn filozófiáját testesíti meg. Merész, feltűnő crossover küllemével és high-end technikai tulajdonságaival az új EV6 ösztönös és természetes vezetési élményt nyújt, így inspirálva minden utadon. A Kia EV6 az elektromos autózás egy új korszakába vezet, ami egyszerű, intuitív és teljes körű.

Inspiráció a legtisztább formában: A Kia EV6-ban izgalmas, tágas belső tér, relaxációs ülések és prémium audió rendszer biztosít megfelelő környezetet és kényelmet az ötletek áramlásának. Ultragyors töltési technológiájának köszönhetően lecsökken a töltési idő, így az igazán fontos dolgokkal foglalkozhatsz.

FEDEZD FEL!

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!