Minden pár cipő új történetet alkot

-

Az ecipo.hu rámutat, hogy bármit is csinálunk vagy szeretünk, bárhogy is élünk, a cipőknek megvan a szerepük benne. Mindennap elkísérnek minket, a legfontosabb és a leghétköznapibb pillanatokban is. Amikor rajtunk vannak, új, saját és felejthetetlen történeteket mesélünk el. Az SS21 kampányban az ecipo.hu felteszi a kérdést: “A Te történeted miről szól?”

A reklámkampány 10 olyan történetet mutat be, amikkel könnyen azonosulhatunk: egy futár történetét, aki gondoskodik arról, hogy mindenki időben megkapja a rendelését vagy egy gördeszkás sztoriját, aki mosollyal reagál ideiglenes kudarcaira. Történetek, amelyeket mind-mind egy cipő kísér. 

A természet és a városi élet vegyítése megteremtette a hátteret a különböző cipőmodellek bemutatásához, amikkel bárhol élvezhetjük a pillanatot. A széles kínálat 580 márka csaknem 180 ezer termékét (cipőket és kiegészítőket) foglalja magában, beleértve az alkalmi és sportcikkeket is, például: Adidas, Togoshi, Guess, Pinko, Tommy Hilfiger és Calvin Klein. Az ecipo.hu arra bátorít, hogy élvezzük az életet – a divatos és kényelmes cipőstílusok lehetővé teszik, hogy kifejezzük magunkat, valamint intenzív és aktív életmódunkat. 

Az érzelmek áttörik a kereteket: energiával, örömmel, vitalitással, szabadsággal, a célok elérésével és a nehézségek leküzdésével. A modern lábbeli stílusok lehetővé teszik a saját stílusunk kiemelését és a trendekkel való játékot. Az ecipo.hu hangsúlyozza, hogy az élet olyan pillanatokból áll, amelyek az egyedi történetünket építik. A márka jelen akar lenni mind a fontos, mind a leghétköznapibb eseményeken. 

„A legújabb szpottal azt akarjuk megmutatni, hogy az ecipo.hu minden nap elkíséri a vásárlóit. Úgy gondoljuk, hogy a különleges pillanatokat és a mindennapokat érdemes átélni kényelmes, divatos, ránk és az igényeinkre szabott cipőben. A kényelemre és a divatra összpontosítunk, hogy szabadon és a magunk stílusában alkothassunk és elmesélhessük a saját történetünket.”– mondta Beata Dąbrowska, az eobuwie.pl e-kereskedelmi igazgatója.

A márka számára rendkívül fontos a sokoldalú és könnyen elvégezhető bevásárlás. Az ecipo.hu ajánlatai megtalálhatók és megvásárolhatók a a telefonos alkalmazásban és a weboldalon. A teljesen új kollekció már elérhető a modivo.pl oldalon

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!