spot_imgspot_img
spot_img

Minden nőnek itt a helye!

-

Article Top Ad (AdSense)

Csatos Erika pénzügyi mentor, az Álomjövő Tanácsadó Iroda alapítója munkája során több, mint 10 éve kiemelten nőket támogat a pénzügyi szabadság, biztonság megteremtése terén, nemcsak személyre szabottan, hanem online tanfolyamok, programok, keretein belül.

Férjével együtt pedig iskolák és hátrányos helyzetű családok megsegítésére programokat szerveznek és őket is próbálják segíteni pénzügyi tanácsaikkal.

Erika évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy a társadalmi felelősségvállalás keretében is kiemelten nőket érintő projektekben kezd el dolgozni. Ebből az egyik volt, hogy
Nőnek lenni jó! Konferencia címmel elindít egy esemény sorozatot.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a terv mellé állt és 2014 márciusában megtartották az első, alig 50 fős eseményüket. Azóta évről-évre neves előadók meghívásával olyan példákat, életstratégiákat igyekszenek megmutatni, amelyek segíthetnek a résztvevőknek szakmai karrierjük, családi-, és magánéletük kiteljesítésében.

Emellett nagyszerű lehetőséget nyújt a rendezvény arra is, hogy a térség üzleti szereplői megismerkedjenek és később akár üzletileg is kapcsolódjanak egymáshoz.

A konferenciákon az inspiráció mellett a jótékonyság is komoly szerepet játszik, mivel a bevétel jelentős részét évről-évre nemes ügyek képviselőinek ajánlják fel. Az idei rendezvény adományával együtt meghaladja a 10 millió forintot az az összeg, amivel ezidáig a közösségi kezdeményezéseket támogatták. Ezek főként az egészségüggyel, gyermekekkel és nőkkel kapcsolatos jótékony ügyek felkarolását jelenti.

A rendezvény színvonalát és “szeretettségét” jól mutatja, hogy a konferenciáik mindig teltházasak és ma már nemcsak a régió egyik legmeghatározóbb női eseményei közé tartoznak, hanem olyannyira országos hírűek, hogy a kétszáz résztvevő több, mint a fele más megyékből érkezik.

A mostani, április 24-i, 15. Konferencia címe: Hello Életem!

Olyan előadókat hívtak meg, akik hiszik, hogy az életük irányítása a saját kezükben van.

Nemcsak “nyomják”, hanem élik is az életüket, vannak ügyeik, szenvedélyük…

Inspiráló előadásokat hallhatnak a résztvevők arról, hogyan priorizáljunk, hogyan töltődjünk fel, ha bánat vagy kihívás ér, hogyan kaphatunk inspirációt a folytatáshoz.

Az Nőnek lenni jó! Konferencia FB oldala:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064332176125

A Nőnek lenni jó! Konferenciáról bővebben:

https://www.alomjovo.hu/event-details/15-nonek-lenni-jo-konferencia-hello-eletem

Csatos Erikáról és munkásságáról bővebben:

https://www.alomjovo.hu/rolam

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!