Minden korlátozást feloldott az Egyesült Arab Emírségek – Indulhatunk Dubajba!

-

November 7-től nincs szüksége PCR tesztre az oltatlanoknak, sem oltási igazolás bemutatására az oltottaknak amennyiben az Egyesült Arab Emírségekbe utaznak, mivel az ország az összes főbb COVID-19 korlátozást megszüntette.

Az Egyesült Arab Emírségek területén mostantól a maszk viselése minden beltéri és kültéri területen opcionális, kizárólag az egészségügyi intézményekben kötelező, hasonlóan a magyar szabályokhoz. A beutazóknak pedig nem szükséges sem a PCR-teszt sem az oltási igazolás, hogy bejárják az országot, beleértve a luxus és az élmények városát, Dubajt. Idén télen sokan terveznek ellátogatni a futball világbajnokságra, számukra is remek úti cél lehet a közel-keleti metropolisz, ahonnan könnyen „átugorhatnak” megnézni egy-egy meccset, miközben élvezhetik a Dubaj kínálta magas minőségű vendéglátást.

A korlátozásmentes beutazás mellett most akár ingyen hajózhatnak is az Emirates utasai. A légitársaság ugyanis idén is elindította „My Emirates Pass” szolgáltatását, mely a beszállókártyát különleges árengedményeket és ajánlatokat kínáló exkluzív tagsági kártyává változtatja. A 2022. november 1. és 2023. március 30. között Dubajba repülő Emirates-utasok kiemelt kedvezményekkel fedezhetik fel a város és a környező területek széles és vonzó kínálatát, az ingyenes hajózás mellett az izgalmas víziparkokat, a pazar wellnesscentrumokat és a lenyűgöző bevásárlóközpontokat.

Az Emirates aktuális ajánlatairól, a foglalás menetéről és az általános utazási feltételekről az Emirates honlapján találsz tájékoztatást: www.emirates.com

Ismét elnyerte az APEX World Class díjat a KLM

Tanácsok szingli utazóknak

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!