Minden, amit Berki Krisztián halálával kapcsolatban eddig tudni lehet

-

Ahogy arról korábban is írtunk, péntek reggel több rendőrautó és egy mentőautó érkezett ki Berki Krisztián IX. kerületi lakásához a Tinódi utcába. A szomszédok arról számoltak be, hogy az utóbbi napokban gyakran hallották veszekedni Berkiéket.

A helyszínen van Berki felesége, Mazsi, és az ex-felesége, Hódi Pamela a lányával együtt. A környéket lezárták, a lépcsőházba csak azokat mehetnek be, akiknek oda szól a lakcímük.

Több magazin, köztük a 24.hu érdeklődésére a BRFK sajtóosztálya azt írta, egy haláleset miatt zajlik helyszíni intézkedés, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben. Ez azt jelenti, nem gyilkosság történt.

A Blikk cikkéből az is kiderült, hogy Mazsi érthető módon teljesen összetört, aki már megerősítette férje halálhírét: „Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt”. Azóta zokogva, körbe-körbe sétálva telefonál, miközben megérkeztek a Budapesti Temetkezési Intézet emberei is.

A rendőrségi sajtótájékoztatóból egyelőre annyi derült ki, hogy idegenkezűség nem történt, még vizsgálják az esetet, és jelenleg ennél többet nem mondhatnak.

A 24.hu újbóli megkeresésére már azt nyilatkozta a BRFK, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért büntetőeljárás is indul.

A Borsnak pedig annyit sikerült megtudnia, hogy a halál hajnalban, valamikor éjfél után állt be Berki Krisztiánnál, de hogy mi okozta tragédiát, azt egyelőre nem tudni.

Az utóbbi időben meglehetősen hangos volt a sajtó Berki Krisztiántól

Az elmúlt időszakban visszaköszönő név volt Berki Krisztián a sajtóban. Az egyik oka, a büntetőfékezéses balhéja. 2018. március 17-én Berki Krisztián és felesége előtt haladt a 34-es busz, ami nem állt meg a Pünkösdfürdő utcai megállóhoz érve, ugyanis nem voltak le- és felszálló utasai, ezért csak lassított. Emiatt arra készült a celeb, hogy a záróvonal, és az előzni tilos jelzés ellenére megelőzze a buszt a Bentley-vel, de mivel nem jött össze, kénytelen volt visszasorolni, és ekkor hevesen egymásra dudáltak. Emiatt a médiasztár „felfokozott érzelmi állapotba került”, és a megengedett sebesség túllépésével mégis megelőzte a buszt a Királyok útján. Miután már előtte haladt, fékezésbe kezdett, majd megállt a jármű előtt. A buszsofőr hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést, így mindkét járműben jelentős anyagi kár keletkezett. A sztár ugyan elismerte, hogy gyorsabban ment a megengedettnél, de azt tagadta, hogy intenzíven fékezett volna. Mindenesetre tavaly nyáron ezért felfüggesztett börtönbüntetésre, és 625 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte őt a bíróság első fokon, továbbá két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is.

A másik ok, amiért reflektorfénybe került, az a házassága Berki Mazsival. Az Origo cikkéből kiderül, hogy még az év elején vallották be, miszerint válságban van a házasságuk. Mazsi arra is megkérte a férjét, hogy költözzön el, amíg helyrehozzák a kapcsolatukat. Még egy szakembert is felkerestek, annyira romokban érezték a házasságukat. Sokáig úgy tűnt, hogy felesége meggyűlölte, és válás lesz a vége, végül egy mexikói útnak sikerült ismét összehoznia őket. Ám a közösségi oldalain a követőknek feltűnt, hogy a képeken továbbra is egyedül szerepel vagy kettesben a lányával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Focistából médiaceleb lett

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán, és 2004-2005 között volt a Ferencváros kapusa. Egy sérülés következtében 25 évesen felhagyott a focival. 2007-től egészen 2010-ig volt a lett az FTC vezérigazgatója. Ezt követően robbant be igazán a köztudatba, amikor a médiában is megjelent. Olyan műsorokban szerepelt, mint az Édes Élet, a Hal a tortán, A nagy duett és az Ázsia Expressz is, továbbá Éden Hotel és a FEM3 Café műsorvezetője is volt.

Első feleségétől, Hódi Pamelától született egy lánya, Berki Natasa Zselyke 2013-ban, ám kapcsolatuk 2017-ben véget ért. 2019-ben vette feleségül Berki Renátát, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!