Mila Kunis és Ashton Kutcher több mint 30 millió dollárt gyűjtött Ukrajnának

-

Mila Kunis és Ashton Kutcher csütörtökön bejelentette, hogy elérték céljukat, és több mint 30 millió dollárt gyűjtöttek össze Ukrajnában élő emberek megsegítésére.

“Csak azt akarjuk mondani, hogy elértük a célunkat – osztotta meg a sztárpár néhány nappal ezelőtt közösségi oldalukon közzétett videóban. – “Több mint 30 millió dollár gyűlt össze. Több mint 65 ezren adományoztak. Elöntött bennünket a hála a sok támogatásért.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés

A 38 éves ukrán származású színésznő és 44 éves férje még a hónap elején tett ígéretet arra, hogy 3 millió dollárt adományoznak a menekültek megsegítésére, a színésznő hazájában dúló háború miatt.

A „Rosszanyák” sztárja, Mila Kunis az ukrajnai Csernyovciben születtett 1983-ban, és 1991-ben érkezett Amerikába. “Mindig is büszke amerikainak tartottam magam és szeretek mindent, amit ez az ország tett értem és a családomért. De még soha nem voltam büszkébb arra, hogy ukrán vagyok, mint most. “Én meg soha nem voltam büszkébb arra, hogy egy ukránnal házasodtam össze” – magyarázta feleségéről Ashton Kutcher. “Az ukrajnai események pusztítók” – tette hozzá Kunis. – “És ezen a világon nincs helye az emberiség elleni ilyenfajta igazságtalan támadásnak.”

A „Fekete hattyú” sztárja hétévesen menekült családjával az Egyesült Államokba, amikor Ukrajna még a Szovjetunió része volt. „A szüleim megjárták a poklot és visszajöttek onnan” – mesélte Kunis egy interjúban.  A héttagú család bőröndökkel és 250 dollárral érkeztek Amerikába. “A szüleim évekig teljes munkaidőben dolgoztak, és mellette főiskolára jártak. Angolul pedig egy esti iskolában tanultak meg.” – emlékezett vissza.

Mila Kunis és Ashton Kutcher ezzel még nem tekinti befejezettnek a munkájukat, minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb hatást érjék el az Ukrajnában élő emberek érdekében.

Itt további érdekes olvasnivalót találsz:

Barátságból szerelem- sztárok, akik idővel szorosabbra fűzték a kapcsolatukat

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!