spot_imgspot_img
spot_img

Merész és meglepő az IKEA új kollekciója

-

Article Top Ad (AdSense)

A pink hajú, 80 éves Zandra Rhodes brit textiltervező, divattervező, igazi ikon. Az IKEA-nak készített KARISMATISK nevű kollekciója legalább olyan extrém, mint ő maga. A vibráló színű, különleges darabjai szeptemberben Magyarországon is beszerezhetőek lesznek. Mi már nagyon várjuk!

 

Extravagáns színek és formák

Az energikus, ötletdús Zandra Rhodes már több mint 50 éve forradalmasító erővel hat a textil- és divatvilágra. Az excentrikus stílusú tervező és az IKEA csapata közösen arra kereste a választ, hogy Zandra élénk színvilága és ötletes formái hogyan alkalmazhatóak a lakberendezésben. A minimalizmusáról híres svéd bútorcég kínálatában egészen meglepő színfolt lesz a KARISMATISK kollekciója.

IKEA merész kollekciója
Zandra Rhodes KARISMATISK kollekciójában az extravagáns színek és formáké a főszerep. kép: IKEA

A letisztult dizájn elkötelezettjeként azért a svéd bútoráruház olykor előrukkol őrült ötletekkel, furcsa formákkal és eszement kreálmányokkal. Mi nemrégiben a húsgolyó illatú gyertyáról és a vonalkódos pulóverekről is írtunk.

Bohém darabok

Zandra Rhodes nagy név a szakmában, hiszen olyan hírességeket és világsztárokat öltöztetett, mint például Diana hercegnő és Queen tagjai, de ő alapította a londoni Divat és Textil Múzeumot is.

Az új kollekció Zandra energiáival és karizmájával töltheti meg a tereinket. A KARISMATISK kollekció játékos és harsány. Az izgalmas megjelenésű tárgyak közt lesz váza, szőnyeg, textília, párna, és az ikonikus Frakta táska is újragondolva, újraszínezve.

IKEA kollekció
A pink hajú, 80 éves Zandra Rhodes brit textiltervező, divattervező, igazi ikon. Az IKEA-nak készített KARISMATISK nevű kollekciója legalább olyan extrém, mint ő maga. kép:IKEA
IKEA pink táska
Zandra Rhodes brit textiltervező, divattervező, igazi ikon. Kollekciója legalább olyan extrém, mint ő maga. kép.IKEA

Az ikonikus szatyornak egy másik vicces újrahasznosításáról ebben a cikkünkben olvashatsz: https://bcoolmagazin.hu/vicces-ikeas-kutyaruhak/

A bohém darabok teljességgel elütnek az IKEA-tól megszokott letisztult dizájntól, de épp ezért is érdekesek.

IKEA új kollekció
A KARISMATISK kollekciójában az extravagáns színek és formáké a főszerep. kép: IKEA

Ha megérkeznek hazánkba, igyekszünk minél többet megnézni és megmutatni egy másik cikkben.

Addig is nézz be ebbe a mozgalmas, színpompás világba:

 

Ezt a cikkünket is nézd meg:

Az IKEA 5 őrült holmija, amit neked is látnod kell

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!