spot_imgspot_img
spot_img

Megvan Magyarország vezető szállodája 2021-ben

-

Article Top Ad (AdSense)

Idén 28. alkalommal díjazták a világ legjobb turisztikai kiválóságait a World Travel Awards keretében. Október 22-én hirdették ki a szavazás eredményét, amelynek alapján a Budapest szívében idén nyáron megnyílt Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest nyerte el a „Magyarország vezető szállodája” (Hungary’s Leading Hotel 2021) címet. Az ikonikus Matild Palota épületében található, a Marriott International szállodalánc The Luxury Collection portfóliójába tartozó magyar luxusszálloda már korábban is a világ legjobb új hotelei között szerepelt a brit The Times, a spanyol Condé Nast Traveller vagy például az amerikai Robb Report nemzetközi utazási listáin.

Október 22-én hirdették ki a világ utazási és turisztikai ágazatának legjobbjait a rangos World Travel Awards verseny keretében. A Wall Street Journal által az idegenforgalmi ágazat Oscarjaként emlegetett díjátadót 1993 óta minden évben megrendezik, hogy a turizmus területén tevékenykedő kiválóságokat feltérképezzék és jutalmazzák, inspirálva ezzel az ágazatban dolgozókat a szolgáltatások és termékek színvonalának folyamatos emelésére. A 28. alkalommal megrendezésre került szavazáson a budapesti Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest nyerte el a „Magyarország vezető szállodája” címet.

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, a Matild Palotában dolgozó csapat számára, hogy kiérdemeltük a World Travel Awards rangos turisztikai díját, valamint, hogy a szállodát egyre több nemzetközi médium emeli a világ legjobbjai közé. Hiszünk abban, hogy ez csak a kezdet, és további figyelmet tudunk irányítani erre a fantasztikus városra, amely nagyon-nagyon megérdemli ezt a nemzetközi sajtótól”- nyilatkozta Selim Ölmez Hotel Manager.

Budapest újjászületett ikonikus épületében, a Matild Palotában 2021 nyarán debütált a Marriott International The Luxury Collection portfóliójába tartozó 130 szobás luxusszálloda és a világhírű séf, Wolfgang Puck gasztronómiai vezetésével itt nyílt meg az első európai Spago étterem, valamint a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bár is. Várhatóan 2022 tavaszán nyitja meg kapuit a történelmi kávéház, a Matild Café & Cabaret is az épületben.

A Matild Palace Hotelről így ír Nagy-Britannia legrégebbi és legtekintélyesebb konzervatív napilapja, az 1785-ben alapított The Times: Ha már jártál Budapesten, akkor már láthattad ezt a pompás, a Boldog Békeidők korszakából fennmaradt építészeti remekművet a Duna mellett, az Erzsébet híd lábánál. A város nevezetes épületének esküvői tortát idéző gyönyörű belső terei most 21. századi pompát kaptak, köszönhetően az élvonalbeli művészeti megoldásoknak és a kortárs bútorzatnak. A szerző többek között kiemeli még a The Duchess-t, a szálloda (immár nem annyira) titkos rooftop bárját, valamint a hazánk nevezetes termálfürdőit idéző fürdőszobákat is.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!