spot_imgspot_img
spot_img

Megvan Európa legjobb reptéri várója

-

Article Top Ad (AdSense)

Sorozatban második alkalommal nyerte el az Európa Legjobb Repülőtéri Várója címet a THE LOFT, a Brussels Airlines és a Lexus brüsszeli repülőtéren található várója az évente megrendezett World Travel Awards utazási díjkiosztón. A reptéri váró tökéletes bepillantást enged a világ legzöldebb luxusautómárkájának világába, és a Lexusra jellemző hagyományos japán vendégszeretet, az ’omotenashi’ életérzésébe.

A World Travel Awards olyan szervezeteket tüntet ki, amelyek közismerten elkötelezettek a kiváló minőség mellett. Nemcsak az ügyfelek, hanem utazási és turisztikai szakértők is a THE LOFT-ra, a Brussels Airlines és a Lexus várójára szavaztak a kategória győzteseként. Bár a díj a THE LOFT által 2018 óta megtestesített érték elismerése, idén a szavazás a koronavírus-világjárvány idején zajlott, amikor a Brussels Airlines és a Lexus olyan terméket és szolgáltatást kínált, amit a jelenlegi egészségügyi és biztonsági szabályok szerint módosítottak. Az a tény, hogy a szakemberek és az ügyfelek még ezekben az időkben is a THE LOFT-ra szavaztak, még értékesebbé teszi a díjat. A THE LOFT, a Brussels Airlines és a Lexus brüsszeli repülőtéren található várója egy különleges koncepciójú reptéri lounge, amelynek legfontosabb vezérlő elve a kényelem, a technológia és a design, valamint a belga stílus és a japán vendégszeretet keveréke.

„Bármit teszünk, annak a lényege az ügyfélközpontúság, legyen szó átlagos, vagy a jelenlegihez hasonló, kihívásokkal teli időszakról. Még értékesebbé teszi az ’Európa Legjobb Repülőtéri Várója’ díjat, hogy vállalatunk és a repülési iparág valaha volt legnehezebb évében nyertük meg. Nagyon hálás vagyok az utazási és turisztikai szakembereknek, akik a THE LOFT-ra szavaztak, és még hálásabb azoknak az ügyfeleknek, akik továbbra is látogatják a THE LOFT-ot ezekben a kihívásokkal teli időkben. Ők azok, akik erőt adnak nekünk ahhoz, hogy újra kitaláljuk magunkat a krízis idején, és az egészségügyi szabályok miatt bevezetett korlátozások ellenére is nagyszerű élményeket kínáljunk. Ha olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtják ügyfeleiknek, akkor mi is különleges élményt tudunk nyújtani nekik. A Lexus tökéletes példa erre.”avat be Tanguy Cartuyvels, a Brussels Airlines vásárlói élményért és marketingért felelős vezetője. 

„Hálásak vagyunk ügyfeleink bizalmáért, és örülünk, hogy sorozatban második éve nyerjük el ezt a nagyra becsült díjat. Az omotenashit, vagyis a személyre szabott és kivételes japán vendégszeretet szellemiségét idén is sokra értékelték a szavazók. Ez a korábbiaknál még kézzelfoghatóbb különbséget jelent, és nyugalmat kínál az üzleti utazóknak ezekben a bizonytalan időkben. Nagyon nagyra tartjuk a Brussels Airlines vállalattal és a többi partnerünkkel létrehozott kiváló együttműködésünket, és a mai díj őket is illeti.”– teszi hozzá Pascal Ruch, a Lexus európai vezetője.

A THE LOFT, a Brussels Airlines és a Lexus brüsszeli repülőtéren található várója 2018. június 25-én nyitotta meg kapuit a nemzetközi utazók számára, akik a Lexusra jellemző formavilágot és luxust, valamint az Omotenashi vendégszeretetet élvezhetik itt. Ez a létesítmény további lépés a Lexus számára, hogy a prémium autók világán túl egy globális luxus életstílus márkává váljon. A repülőtéri váró vendégeit olyan fényűző szolgáltatások várják, amelyek kényelmessé, pihentetővé és élvezetessé teszik ott-tartózkodásukat, lehetőséget kínálva arra, hogy elmerüljenek a Lexus világában. A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT 2040 m2 alapterületen 500 vendégnek kínál ülőhelyet. A teret több különböző hangulatú és típusú részre osztották, a központban a bár található, de vannak ülő zónák, és egy olyan nyugalmas terület is, amit azok használhatnak, akik dolgozni szeretnének utazás közben.

A látogatókat prémium szolgáltatások különleges kínálata várja:

 • Japán vendégszeretet a Lexus által
 • A Neuhaus maître csokoládékészítő műhely által nyújtott csokoládéélmény
 • Otthonos SPA Grohe zuhanyozók 
 • Egyedi szunyókálószobák világító csillagos mennyezettel
 • Lexus LS Shiatsu masszázs fotelek
 • Friss organikus ételek választéka és különböző italok a Foodmaker és a Rombouts kínálatából
 • A legjobb belga csapolt sörök
 • Műanyagpalack-mentes élettér
 • Díjnyertes és inspiráló dizájn a Lexustól
 • Erre a célra kialakított Mark Levinson hi-end zenehallgató szoba 
 • Rendszeres rendezvények a borkóstolótól a zenei fellépőkig

A belga szövetségi kormány döntése alapján a vendéglátó szektor létesítményeit átmenetileg zárva kell tartani a COVID-19 tovább terjedése elleni küzdelemben. Ezért jelenleg a THE LOFT, a Brussels Airlines és a Lexus brüsszeli repülőtéren található várója is zárva van. A Brussels Airlines és a Lexus a zárva tartás ideje alatt mindent megtesz annak érdekében, hogy amint a körülmények megengedik, ne legyen akadálya a biztonságos újranyitásnak.

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!