Megújulva tér vissza

-

2023-ban újra látható a világ legismertebb szépségversenye, a Miss World magyarországi nemzeti versenye, a Miss World Hungary.

Teljesen megújulva, vadonatúj díszlettel és számos, a kor követelményeihez igazodó szabállyal tér vissza a közmédia képernyőjére a Magyarország Szépe. A versenyre március 24-től várják a 17 és 27 év közötti lányok jelentkezését.

Néhány év kényszerű kihagyás után ismét a Duna műsorán választják meg Magyarország
legszebb lányát, aki egy évig viselheti majd a Miss World Hungary címet és lehetőséget kap arra, hogy az országot képviselje a nemzetközi finálén. A legismertebb és legrégebbi szépségversenyt, a Miss Worldöt először 1951-ben rendezték meg, az elmúlt 72 évben változatlan céllal, hogy a szépséget a jótékonyság szolgálatába állítsák. A mindenkori világszépe nemzetközi karitatív feladatokat lát el, az általa felkarolt ügyek pedig kiemelt figyelmet kapnak.

Rogán Cecília Tótpeti Lili Sarka Kata 2021

2023-ban egy teljesen megújult versenyt láthatnak majd a közmédia nézői, erről a
versenyigazgatók, Rogán Cecília és Sarka Kata számoltak be. „Tartalmi és arculati változások is lesznek az idei versenyben, csodaszép, új díszlet készül a televízióműsorhoz. Miss World Hungary-nek lenni nemcsak dicsőség, de hatalmas felelősség is, hiszen a cím viselője Magyarországot képviseli egy olyan világdöntőn, ahol több mint 70 ország versenyzője méreti meg magát. Hatalmas kaland, rendkívüli lehetőség, aminek első
lépése a jelentkezés, amire március 24-től van lehetőség” – nyilatkozta Rogán Cecília. Sarka Kata hozzátette, hogy a látványelemek változása mellett a tartalmat érintő újítások is lesznek.


„A változó világ követelményeihez igazodva tolódnak a hangsúlyok is a versenyben.
Természetesen az esztétikus külső, az arányos alkat továbbra is elvárt, ám ugyanilyen fontos, hogy a leendő szépségkirálynőnek határozott tervei és elképzelései legyenek arról, milyen ügyet karol fel, hogyan tudja támogatni az általa kiválasztott szervezetet és népszerűsíteni a jótékonysági kampányát. Ez kiemelten fontos, ahogy az is, hogy a győztes magabiztos angoltudással induljon neki a világversenynek, ez ma már elengedhetetlen” – ismertette a részleteket Sarka Kata. További újdonságként említette, hogy a nemzetközi döntőhöz hasonlóan a Magyarország Szépe műsorában sem lesz már fürdőruhás bemutató, a lányok ehelyett sportöltözékben vonulnak majd végig a kifutón.

Aki úgy érzi, megmérettetné magát a versenyen, a magyarorszagszepe.hu linken részletes
információkat talál a jelentkezés feltételeiről. 2023 – Magyarország Szépe – Miss World Hungary a Duna műsorán! Gyönyörű ruhák, nagyszabású gálaműsor, és a legszebb hölgyek, akik közül a végső győztesnek a nemzetközi világdöntőn is együtt szurkolhatnak a magyarok!

Hogyan induljunk el az önmegvalósítás útján?

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!