spot_imgspot_img
spot_img

Megnyílt az első autószerviz kifejezetten nőknek

-

Article Top Ad (AdSense)

Nőként nem egy kellemes élmény autószervízbe látogatnom. Röpködnek a hátsó tengelyek, futóművek és rugók, én nem értek semmit a „diagnózisból” és ez általában teljesen jól látható a másik fél számára is. Valószínűleg vagyunk ezzel még így egy páran, valaki pedig nagyon okosan felismerte ezt a piaci rést és megnyitotta az első autószervízt – kifejezetten nőknek.

Miben más?

Persze biztosan vannak tőlem okosabb nők autó froton, viszont én megtestesítem a sztereotípiát. A gépjárműismereti hiányosságaimra rátesz egy lapáttal, amikor szegény szerelő – látva a sötétséget – igyekszik többféleképpen elmagyarázni a hiba okát, és ettől csak még jobban bestresszelek.

Persze attól is függ az élmény, hogy egy bizonyos szervízben mennyire segítőkész és kedves az alkalmazott, de eddig nem volt rossz tapasztalatom. Csak egy látogatás után mindig azt érzem, hogy annyira logikus és egyértelmű dolog ez az egész kocsifelépítés és a szakemberek tisztán látják az ok-okozati összefüggéseket – én pedig a világ legbutább emberének érzem magam, hogy teljesen kínai számomra minden szó. Pedig nem vagyok egy elveszett fajta, viszont ebben a helyzetben a bizonytalanság elhomályosítja az agyam.

Autószerviz női szakértők

A Green Car autószervízben szakértő NŐK dolgoznak! Ez annyira menő, már csak megismerkedni velük is egy élmény lenne! Gondoltak a családanyákra is, teljességel gyerekbarát helyszínt alakítottak ki a kocsik „gyógyítására”. Senki nem fog rossz szemmel nézni ránk, ha a lurkókkal ugrunk be két elintézendő feladat között egy gumicserére. A szervízben kialakított játszósarok pedig garantálja, hogy a gyerekek se unatkozzanak.

“A Green Car Prémium autóSzerviz égisze alatt működő autószervizben tudjuk, hogy nehéz egy férfi közegben úgy megnyilvánulni, hogy ne legyen zavarban az ember lánya, ezért ebben az autószervizben nem férfiaknak kell átadni az autót. Szakértő nők várják az ügyfeleket, hogy segítsenek eligazodni a szerviz rejtelmeiben” – mondta Deierl Anita, a Green Car Prémium Szerviz ügyvezetője.

Környezettudatos cég

Ha pedig nem tudunk elszabadulni az otthoni teendők elől, a szervízből akár házhoz is jönnek autónkért és vissza is viszik azt már hibamentes állapotban. Jól jöhet ez a lehetőség, ha valaki elfoglalt, egyedül él, nem tudja megoldani a visszafuvart vagy csak kényelmi megoldáskra vágyik. Ózonos klímatisztítás, CASCO ügyintézés, gumiszervíz – nem csak hibás jármű esetén fordulhatunk a hiánypótló Green Car-hoz.

A nőknek szóló szervízben nemcsak hogy profin és gyorsan cserélik a gumiabroncsokat, de az éppen nem használt szettet is szívesen tárolják ha nincs elég helyünk otthon. Kiemelten fontosnak tartják a környezettudatos gondolkodásmódot, éppen ezért a szerviz munkafolyamatait úgy alakították ki, hogy mindenben megfeleljen a környezettudatos elvárásoknak is.

A szervíz oldala itt elérhető.

Kiválasztották a 2022-es Év Autóját

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!