Megjelent Nagy Emőke új könyve: Dubaji börtön vagy kenyai esküvő

-

A múlt héten megjelent Nagy Emőke könyve, amelynek a címe Dubaji börtön vagy kenyai esküvő. A könyv saját, dubaji életét mutatja be, megtörtént eseményeken alapul. Megmutatja, hogy mi is áll a csillogás és a gazdagság mögött.

Az én történetem

2017-ben Dubajba költöztem, mivel megkaptam egy HR-menedzseri állást, ami kiutat jelentett a svájci frankos lakáshitelem csapdájából.

Mielőtt megvalósult volna a célom, csodával határos módon teherbe estem a kenyai barátomtól. Házasságon kívül estem teherbe, amit az Egyesült Arab Emirátusokban börtönnel büntetnek.

A terhességem elején nagyon beteg voltam, de Dubajban nem mehettem kórházba, mert rögtön értesítették volna a rendőrséget. Ezért úgy döntöttünk a párommal, hogy Kenyába utazunk és összeházasodunk.

Az igazi Dubaj

Ezekre a kérdésekre megtalálod a választ a könyvben, amiben megismerheted Dubaj igazi arcát, amit a reklámokban nem láthatsz, mert az tiltva van.

Leírom, hogy milyen európai nőként Dubajban dolgozni és élni. Lehet ott egyáltalán párt találni? Valóban milliomos lesz az, aki ott dolgozik? Miért nem lehet ott idős embereket látni?

Az élet Kenyában

Ezekre a kérdésekre is választ találsz a könyvben!

További információt a weboldalon olvashatsz www.solotravellingmommy.com

Magyarországra látogat Sarah Ferguson yorki hercegné

Íme a világ leghosszabb könyve

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!