Megjelent a Bagossy Brothers Company új dala: Álljunk össze

-

A csíkszeredai Gyermekek Háza énekes szólistáival készített új dalt a Bagossy Brothers Company.  Az Álljunk össze a lehetőségekről szól és arról, hogy napról-napra igen kell mondanunk a boldogságra. A zenekar már készül a 10 éves születésnapjára, amit 2023. március 11-én nagyszabású koncerttel ünnepelnek az MVM Dome első magyar fellépőjeként.

„Most álljunk össze/Míg el nem tűnik/Aki épp itt van/És nem remeg” – ezekkel a sorokkal kezdődik a 2013 májusában alakult, és máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar, a Bagossy Brothers Company új dala. A csapat energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt előbb az erdélyi, majd az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává vált. Az Álljunk össze című dalukban a csíkszeredai Gyermekek Háza énekes szólistái énekelnek, Ádám Rebeka vezetésével.

“Számomra ez a dal leginkább a lehetőségekről szól. Igent mondani a boldogságra, aztán megtartani mielőtt el nem illan a szemünk elől. Izgalmas játszma ez, amit minden nap újra és újra kell játszani. Meglátni azt, hogy mi a fontos és meghallani azt amire a szívünk vágyik” – meséli Bagossy Norbi.

A klipet a zenekar régi barátai, a What’s in the Box Productions készítette. A történetben a gyerekek egy zsákot találnak egy barlangban. Ennek a hírét körbeadják társaiknak, és közösen kimennek egy hegyoldalba, hogy megcsodálják mi rejlik benne. Mi rejlik a szívükben. „Általában szeretünk egy kis teret adni a gondolkodásra a nézőknek, hogy ők is tudják a saját lelkiviláguk szerint tovább írni a történetet. Ez most sem történt másként” – teszi hozzá Norbi. A videoklipben javarészt a gyergyószentmiklósi Step Dance Sportklub táncosai szerepelnek.

A Bagossy Brothers Company jelenleg 2023 elején megjelenő ötödik lemezén dolgozik. Az új dalokat a közönség 2023. március 11-én élőben is hallhatja majd az MVM Dome-ban.

Bagossy Brothers Company – Álljunk össze:

Bagossy Brothers Company 10 éves születésnapi koncert

2023. március 11. MVM Dome

A zenekar tagjai: Bagossy Norbert (gitár, ének), Bagossy László (basszusgitár, vokál), Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál), Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).

Jegyek: https://bagossybrotherscompany.jegy.hu/program/bagossy-brothers-company-10-szuletesnap-139800

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1281379998933688

Egy titokzatos énekesnő melankolikus versei

Szülei válása után kezdte el önpusztító életmódját a Nirvana legendás énekese

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!