spot_imgspot_img
spot_img

Meghosszabbították a budapesti LEGO® művészeti kiállítást

-

Article Top Ad (AdSense)

Február 28-ig várja a látogatókat a meghosszabbított nyitvatartású The Art of the Brick kiállítás. A LEGO® művészeti kiállítás szeptemberben nyitotta meg kapuit a belvárosi Komplexben, mely eredetileg december végéig várta volna a látogatókat.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitvatartást.

Igyekeztünk többször is kihangsúlyozni, hogy a The Art of the Brick LEGO® kiállítás bebizonyítja, hogy a képzeletnek semmi sem szabhat határt, és célunk, hogy a családoknak, baráti társaságoknak, iskolai csoportoknak olyan élményprogramot biztosítsunk, ahol a klasszikus és modern művészet ötvözetét, valamint a kézzel alkotás világát tegyük elérhetővé. A művészet és a játék találkozása nem kezdődhet elég korán: az edukációval a fiatalabb korosztályt is megcéloztuk, éppen ezért a téli szünetre meghosszabbított kiállítással nekik és a családjuknak is kedvezni szeretnénk, valamint az ünnepek alatt számos különleges akcióval készülünk – mondta Oláh Zsuzsanna, az Event Europe Kft. kommunikációs és marketingigazgatója.

Örömmel tölt el minket, hogy a Tutanhamon rejtélye és kincsei kiállítás után egy újabb sikeres tárlatot hozhattunk el Magyarországra, amely eddig is ezreket vonzott a Komplexbe. Nem állunk meg, annyit elárulhatok, hogy a következő év második felében újabb világszínvonalú tárlattal kínálunk majd különleges élményt és feledhetetlen pillanatokat a nagyérdeműnek – tette hozzá.

A február 28-i zárásig várhatóan még nagyobb lesz az érdeklődés az építőkockákból készült szobrok és festmények iránt, így a szervezők azt tanácsolják, aki teheti, hétköznap látogasson el a The Art of the Brick kiállításra.

További részletek és jegyvásárlás a honlapon: https://artofthebrick.hu/?gclid=EAIaIQobChMIr6_H-u_9-wIVBLTVCh2S_wMbEAAYASAAEgIS5fD_BwE

Te is készíthetsz teljesen egyedi LEGO-figurát

LEGO® Eiffel-torony a magyar Champs-Élysées-n

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!