spot_imgspot_img
spot_img

Meghökkentő karácsonyfák

-

Article Top Ad (AdSense)

A hagyományos, klasszikus, elegáns, gömbökkel és masnikkal teli karácsonyfa-dekorációk mellett léteznek egészen elképesztő megoldások is. Most néhány őrült, extrém ünnepi díszbe öltöztetett fát mutatunk. Bámulatos, hogy kreatív emberek milyen kompozíciókat képesek megalkotni!

 

Elegánsan másmilyen

Kezdjük egy minimalista, ágakból készült, letisztult dekorációval. A fenyőfa sziluettje kirajzolódik a zöld tűleveles díszítésből. Nem kell faragni, nincs szükség fenyőfatartó talpra sem. Igaz, hogy az ajándékokat nem olyan látványosan lehet betenni alá, ám a házi kedvencek biztosan nem ugranak a tetejére és nem tudják felborítani sem. Az igaz, hogy  a gömböket azért le tudjál piszkálni róla.

Óriási csillagok

Ezen a fán a csillagok uralkodnak. hatalmasak és hivalkodóak. Még pazarabb látványt nyújt a dekor úgy, hogy a fal színe is megjelenik benne. A csillagok egyébként papírból készültek.

Pávafa

Mi egy pávára asszociáltunk ezt a tollas, lila fát látva. Csicsás, túlpakolt, követeli a figyelmet.

Pomponnal leborítva

Ez a fehér műfa szó szerint nyakon lett öntve pomponokkal. Sőt, a fa aljára  is plüssgolyók kerültek. Kissé szedett-vedett, de egy gyerekszobában biztosan sok simogatást kapnak a színes golyszlik.

 

Unikornis tematika

Gigantikus masnik uralják ezt a fát, amelyre unikornisgömbök is kerültek. A kép úgy teljes, ha a fa alatti pónikat, unikornisokat is szemügyre vesszük.

Fautánzat

Itt a kivitelezést csodáljuk, mert bizony ügyesen kellett rögzíteni, illeszteni azokat a faelemeket ahhoz, hogy a girland szépen megálljon rajta. Itt valószínűleg fontosabb, hogy mi kerül a fa alá, mint maga a fa…

 

Ebben a cikkünkben is nézegethetsz furcsa fákat:

Extrém karácsonyfák

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!