spot_imgspot_img
spot_img

Meghalt Damu Roland

-

Article Top Ad (AdSense)

December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland színész.

Ma reggel jelent meg a színész közösségi oldalán a hír, hogy az éjjel elhunyt a súlyos beteg színész.

„Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott. Nincsenek szavak, marad a csend. Roli a szívünkben örökre velünk marad…” – írta egy barátja.
A Jóban Rosszban egykori szereplője két oltás után került kórházba. Mélyaltatásba majd műtüdőre tették, ugyanis levegőt sem kapott a koronavírus miatt. Állítólag betegsége előtt a harmadik oltás felvételére készült. Élete a betegségen kívül is romokban hevert, nem volt pénze, munkája, a barátairól kéregetett, hogy legalább a gyógyszereit ki tudja váltani.A 47 éves színész élete akkor futott vakvágányra, amikor bántalmazta és megerőszakolta egykori barátnőjét, Palácsik Tímeát.(Későbbi Vajna Tímeát).

2012-ben eitélték, börtönbe került három évre. A börtönben újból megnősült, született egy kislánya, a jelenleg ötéves Maja, akit sem ő, sem az édesanyja nem nevelhetett, a nagynénje gondoskodik róla.

 

Forrás Blikk

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!