spot_imgspot_img
spot_img

Megérkeztek az új trópusi ízek!

-

Article Top Ad (AdSense)

Egzotikus innovációval fűszerezik meg a szezont: a Trópusi Gyümölcsökkel pálmafás tengerpartokra repíti gondolatban a fogyasztót.

Az új íz, valamint a Görögdinnye és a Barack Mézzel termékek limitált darabszámban különleges, nyári kiadásban kaphatók. A színes palackok és a gyümölcsös ízek megédesíthetik a nyári pillanatokat, baráti koccintásokat és koktélozásokat.

Szinte hagyománynak számít, hogy a Fütyülős nyaranta új ízvilágot vezet be, amely igazán illik a legmelegebb és legszabadabb évszakhoz. Idén sincs ez másképp: a Fütyülős legfrissebb terméke, a Trópusi Gyümölcsök egy örökké napos tengerpartot idéz meg, ahol a fákról sosem fogynak el az illatos gyümölcsök.

A Fütyülős Trópusi Gyümölcsök rendkívül izgalmas ízkavalkádot rejt, felsejlik benne a maracuja, az ananász és a mangó eszenciája is, mintha egy pálmafákkal tarkított sziget minden friss gyümölcse belekerült volna a palackba. A narancsos ízjegyeknek köszönhetően majd télen is remek választás lehet, hogy egy koccintás mellett a legforróbb estékre emlékezzünk” – mondta Nagy-Szalay Kitti, a Fütyülős márkamenedzsere.

A Fütyülős portfóliójában a hazai nyarakat idéző ízek is helyet kapnak, köztük a tavaly nagy sikerrel bevezetett Görögdinnye, amelyet a háttérben meghúzódó, de mégis frissítő menta teszi igazán üdítővé, valamint a Barack Mézzel, amely a kajszibarackpárlatnak és a tiszta méznek köszönheti különlegesen lágy ízét és illatát. Az italok limitált számban különleges külsővel is kaphatók, így a vibrálóan színes palackok megjelenésükben is könnyen a kerti partik középpontjába kerülhetnek.

A Fütyülős legnyáriasabb ízei nemcsak önmagukban shotként, hanem koktélként is igazi kedvenccé válhatnak. A trópusi ízvilág kiteljesedhet a szénsavas narancslével, a Görögdinnye egy csavarásnyi lime-tól lehet még izgalmasabb, a barack mézes selymességét pedig rostos kajszilével emelhetjük ki, kísérletező kedvűek pedig egy ág rozmaringot is bátran dobhatnak a koktélba. A különleges, limitált szériás köntösbe bújtatott palackok megtalálhatóak nyáron az üzletek polcain, így érdemes már most beszerezni őket a szezon összejöveteleire és a hűvösebb napok nyáridéző mulatságaira is.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!