spot_imgspot_img
spot_img

Megérkezett Magyarországra az elegáns új Citroën

-

Article Top Ad (AdSense)

Megérkezett a magyarországi kereskedésekbe az új Citroën C3 Aircross. A belépő benzines modell kedvezményes ára 5 595 000 Ft, míg a dízel változatok 6 195 000 Ft-nál kezdődnek. A C3 Aircross érettebb lett, kifinomultabb, az új orr-résznek, az új karosszériaszíneknek és a színes beltérhangulatoknak köszönhetően pedig karakteresebb is. A modell valódi SUV, amelyet az aktív élet kedvelői számára tervezett a márka: sokoldalú, rendkívül kényelmes, az Advanced Comfort ülésekkel és számos hasznos technológiai megoldással – köztük az új, 9 collos érintőképernyővel – egészen új élményeket is kínál. Az új C3 Aircross a B-SUV szegmens közepére pozícionálható, a verziók széles választéka miatt minden ügyfél igényeit kielégíti, magánszemélyekét csakúgy, mint a vállalati felhasználókét.

Határozottabb stílus, egyedibb karakter

A C3 Aircross korábbi játékos kisugárzását érettebb, karakteresebb, a prémiumhoz közelítő stílusra cserélte – az ügyfelek elvárásának megfelelően. Az új orr-részen a Citroën új arculati elemei tűnnek fel, szériafelszereltségként jelennek meg a LED-fényszórók, a Feel Plus felszereltségi szinttől pedig új ezüstszürke lökhárítóvédő díszíti a modellt.

Az új C3 Aircross számtalan személyre szabási lehetőséget kínál: összesen mintegy 70 különböző külsőt kreálhatunk neki, amit 7 különböző karosszériaszínből (melyek közül három teljesen új), 4 színcsomagból (közülük kettő új), a C-oszlop új dekorelemeiből és 2 külön tetőszínből állíthatunk össze. Az új modellhez új 16 és 17 collos könnyűfém keréktárcsák is készültek. Az utastérben 5 különböző, de egyaránt harmonikus, barátságos és stílusos hangulatból választhatunk, közülük három szintén újonnan jelenik meg a kínálatban.

Kényelmes SUV a családért, az aktív életmódért

Az új C3 Aircross kormányánál igazán otthon érezhetjük magunkat: az új Advanced Comfort ülésekkel (melyek a Feel felszereltségi szinttől opcióként érhetők el) még kényelmesebb az utazás. Az új, még gondosabban kidolgozott középkonzolnak köszönhetően – amelynek hátsó részére a Shine szinttől kezdve tágas és zárható tárolórekesz került– még praktikusabb lett az utastér.

Az új C3 Aircross továbbra is kivételes kényelemben részesíti utasait, elsősorban a hátsó ülésen utazók számára biztosított lábtér és a belmagasság révén. Szintén kivételes a modell sokoldalúsága is: a hátsó üléspad mindkét része 150 mm-rel előre-hátra csúsztatható, míg az első utasülés vízszintesre döntésével összesen 2,4 méter hosszú
raktér jön létre (mindkét megoldás a Shine változatokon opcióként rendelhető). Az utastér másik nagy dobása a hihetetlen mennyiségű természetes fény, amelyet a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetünk.

A mindennapi életet megkönnyítő, egyben kalandra csábító technikák

Az új C3 Aircross számos olyan technológiai megoldást felvonultat, amelyek könnyeddé és biztonságossá teszik a vezetést. A modell 12 intuitív vezetéssegítő rendszert kínál, köztük van a színes head-up display és a lejtmenetszabályozóval kiegészített Grip Control kipörgésgátló, amelyek a Shine szinttől kezdve rendelhetők opcióként. 5
olyan interaktív digitális funkció fokozza a kényelmet, mint az új, 9 collos érintőképernyő, amely a Citroën Connect Nav fedélzeti navigációs rendszert is megjeleníti (Feel felszereltségtől rendelhető, Shine szinttől széria).

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!