Megérkezett Jean Paul Gaultier új, botrányos férfiillata

-

Ó, hogy imádjuk mind Jean Paul Gaultier boxolóját! A boxolót ki lehet lendíteni az üteméből, de ő soha nem dobja be a törülközőt, akkor sem, ha teljesen kimerült.  A boxolót egy király aurája veszi körül.  A boxoló sokkal több, mint kiváló ütései a ringben. Mert a boxoló – mily botrányos – pillanatok alatt le tudja nyugtatni a közönséget. Ez a boxoló minden, amit vártál, és még több!

Ma este a rue Saint Martin 325. alatt találjuk, a Jean Paul Gaultier főhadiszállásán. Ezúttal a hatalmas teremben nem kifutó, hanem a box ring látható. Mintha csak családtagjai vennék körbe, a boxoló megérkezik: hódító és imádott! Körülötte a legőrültebb, legszabadabb tömeg, amit csak el tudsz képzelni:  Itt mindenki az lehet, aki lenni akar! Itt a szépség a néző szemeiben rejtőzik! Itt élet van, vagy valami még sokkal jobb!

Stílusok keveredése, életstílusok kavalkádja a JPG-től, most és mindörökké.

A divatház legikonikusabb öltözeteket viselő vendégei összegyűltek, hogy együtt ünnepeljék a múltat, a jelent és legfőképpen a jövőt, mert – ahogy azt Mr. Gaultier maga mondta egyszer – „az igazán különleges ruhadarabnak lelke és eleven élete van”. 

És ez persze egy szenvedély története is. A botrányos Imaan Hammam a ringben várja a veretlen Parker Van Noord-ot. A fiú arca perzsel. A lány semmihez sem hasonlító energia és hosszú combú díva. A ring királya itt egy olyan kihívással néz szembe, aminek szintén tudja a titkait.

Ha botrányos szerelmeseink kiütik magukat, az csakis a szenvedély hevében történhet.

Az illat

Quentin Bisch, Christophe Raynaud és Natalie Cetto egy olyan illatot vettek alapul, amely tökéletesen reprezentálja Jean Paul Gaultier-t. Egy modern fás-keleti illat.

Kezdetnek az ütős, friss zsályát gyümölcsös mandarinnal keverték – a magokat sem hagyva ki. Ez a fejjegy.

Ezt követően ellenállhatatlan tonka babot adtak a mixhez, hogy igazán kellemes érzetet biztosítson a bőrön. Ez a szívjegy.

Végül érzéki vetiver segítségével alkották meg a frissen vágott fa vibráló erejét. Ez az alapjegy.

Az illat a finom szenzáció minden pontján üt.     

Az üveg

Az üveg, mint egy önarckép, mindent elmond boxolónkról. 

Fényűző, kifejezetten nehéz a kézben, impozáns, tiszta. Pont, mint a box ring. Egy helyszín, ahol bármi megtörténhet… és a meccsek csak követik majd egymást, mert az üveg természetesen… utántölthető!

A teteje a bajnokunk koronája, és ez a király bizony nem hétköznapi: Freddie Mercury pimasz modora jellemzi. Nincs, aki ellen tudna állni reggelenként ennek az üveg parfümnek. Olyan, mint egy igazi talizmán. A ring ezen királya bizony meg van áldva szerencsével! 

A doboz

Egy boxolóhoz illő doboz. Piros bársony, de akár bíbornak, bordónak, rubinnak, vagy gránátalma vörösnek is hívhatjuk. A piros a vágy, a buja szenvedély szimbóluma. Csak simíts végig a dobozon, és máris megbolondít. Ha megragadod azonnal hat az érzékekre. Korona nyomat díszíti, mint a győzelem, a királyi hatalom pecsétje. 

Ez a doboz történetet mesél.

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!