Megérkezett az új Mercedes-Benz EQE

-

Az EQE 350+ és a Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC modellekkel kezdődik meg a Mercedes-Benz vadonatúj, elektromos hajtású felső-középkategóriás autójának forgalmazása. Az EQE 350+ alapára 28 703 000 forint, az AMG változat pedig 41 816 000 forinttól érhető el.

Az EQE felső-középkategóriás méretben valósítja meg az EQS funkcióit és megoldásait. A piacbevezetés kétféle változattal indul: az EQE 350+ 292 lóerőt kínál, az EQE 43 4MATIC pedig 476 lóerővel teszi elérhetővé a Mercedes-AMG modellekre jellemző vezetési élményt.

Az EQE 350+ esetében alapfelszereltség az Electric Art belső tér. Az ülések kárpitozásához opcionálisan olyan kiváló minőségű anyagok is rendelhetők, mint nappabőr. A hangulatvilágítás és a különleges, hátulról megvilágított, Mercedes-Benz mintával ellátott díszítőelem futurisztikus lounge hangulatot biztosít. A modell sportos karakterét még inkább kihangsúlyozza az AMG Line külső és belső csomag. Az Electric Art külső a kifejező eleganciát helyezi a középpontba.

Az EQE nem csupán az EQS erőteljes és hatékony hajtásláncát, de számos más technológiai innovációjával is rendelkezik, beleértve a kényelemközpontú megoldásokat. Az extrafelszereltségek listáján megtalálható a hátsótengely-kormányzás – kétféle verzióban, 4,5-től akár 10 fokos elfordulásig –, valamint a DIGITAL LIGHT fényszóró. Az Advanced, Advantage, Premium és Premium Plus csomagok segítenek az optimális konfigurálásban, hogy az ügyfelek még gyorsabban és egyszerűbben találhassák meg álmaik autóját.

A nagyteljesítményű elektromos járművek ligájának legújabb tagjaként a Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC egyedi megoldásokat kínál a hajtáslánc, a futómű, a fékek, a hangok, valamint a külső és belső kialakítás tekintetében, ami a különösen gazdag alapfelszereltséggel együtt dinamikus és érzelmes vezetési élményt biztosít. A modell esetében széria a hátsókerék-kormányzás, amely akár 3,6 fokos elfordulással fokozza a menetdinamikát. Az alapáras DIGITAL LIGHT fényszórók modellspecifikus AMG megvilágítással teszik különleges eseménnyé az autó nyitását vagy zárását.

A modell menetdinamikáját a vezető gombnyomásra változtathatja igényei vagy az adott helyzet függvényében. Az AMG DYNAMIC SELECT menetprogramok a kényelem és a sportosság különösen széles spektrumát teszik lehetővé. A különféle üzemmódok hatással vannak többek között a kormányzásra, az AMG SOUND EXPERIENCE hangokra, a futómű beállítására vagy az AMG DYNAMICS menetdinamikai rendszerre. A modell maximális teljesítménye Sport+ módban vagy padlógázra bármelyik menetprogramban elérhető.

A dinamikus látványt számos AMG specifikus opció fokozhatja. Az AMG Night csomag fekete és sötétkróm elemeket foglal magában, mellette pedig vörös féknyergekkel vagy AMG szénszálas díszítőelemekkel is egyedivé tehető az újdonság. A felső-középkategóriás modell dinamikája még tovább fokozható például az AMG nagyteljesítményű kerámia kompozit fékrendszerrel. Opcionálisan aerodinamikailag optimalizált, 20 és 21 colos AMG könnyűfém keréktárcsák is kérhetők.

Az EQE 43 4MATIC esetében opcionálisan elérhető az innovatív MBUX Hyperscreen. A nagyméretű, hajlított kijelző a jármű teljes műszerfalán átível.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!