spot_imgspot_img
spot_img

Megérkezett a Lush 2022-es hanuka kollekciója!

-

Article Top Ad (AdSense)

A Lush 2022. november 16-tól, szerdától világszerte bemutatja 2022-es hanuka által inspirált termékcsaládját.

A kollekciót az olaj, a fény és a melegség ünnepe ihlette, felhasználva az ezen alkalomra jellemző szimbólumokat, mint például a dreidelt, a menórát és a szufganiját.

“Ez az egyszerű, mégis jelentőségteljes kollekció lehetővé teszi, hogy teljes színességében megmutassuk és mindenkivel megosszuk azt a gyönyörű hagyományt, amelynek mi magunk is részese vagyunk.

Ez a termékcsalád egy újabb lépés a Lush számára a sokszínűség és a befogadás ünneplése felé vezető utunkon. Nagyon izgatott vagyok, hogy a kollekció felemeli a zsidó hagyományokat, és széles vásárlói bázist ér el az idei hanuka ünneplésére…”  – Roxy White és Stephanie Connors, hanuka fókuszcsoport, Lush Észak-Amerika

Celebrate Light 
Ajándékcsomag
5 790 Ft / db

Ünnepeld a hanuka zsidó ünnepét ezzel a fürdéshez és zuhanyzáshoz való citrusos párossal, mely a bőröd és a hangulatod is ragyogóvá varázsolja! Fényesítsd át a fürdés élményét a zamatos Avobath fürdőbomba ragyogásával, és légy sugárzó a The Olive Branch tusfürdőben található mandarinnal és bergamottal!

A kézzel készült ajándékcsomag dizájnját a Cherbear Creative tulajdonosa, Cheryl Epstein készítette. Cheryl Észak-Angliában született és tanult, autodidakta módon vált illusztrátorrá és mintatervezővé.

A belső számít

A Lush a Fair Trade olívaolajat a galileai Sindyanna-tól szerzi be, amely egy nők által vezetett szövetkezet Izrael északi régiójában, ahol zsidó és palesztin nők békében dolgoznak együtt. A szövetkezetet Izrael zsidó és palesztin állampolgárai alapították, hogy a békés együttműködés demonstrációjaként a palesztin gazdák számára piaci pozíciót, az arab nők számára pedig gazdasági lehetőségeket biztosítsanak. Ha többet szeretnél megtudni etikus vásárlásainkról,  kattints ide.

Candlelight
Ajándékcsomagolás
2 590 Ft / db

„A kendő dizájnját a hanuka ünnepéhez fűződő kedves emlékeim ihlették, abból az időből, amikor a lányaim kicsik voltak. Imádtak segíteni meggyújtani a gyertyákat és kibontani az ajándékaikat minden este. A fény a remény jelképe, amely átvezet minket a sötétségen.

Az otthonunk fényét és mindezt a meleg érzést akartam szimbolizálni, amit ajándékbontás közben mindig megéltem. Úgy érzem, a színek és illusztrációk felidézik ezt a melegséget, és hogy a dizájn minden eleme visszaadja a szívmelengető, ünnepi hangulatot. – Cheryl Epstein, tervező, a Cherbear Creative tulajdonosa

Ez a többször használható, 100% biopamutból készült kendőcsomagolás a Cherbear Creative tulajdonosának, Cheryl Epsteinnek a dizájnját viseli magán. A fényt és melegséget árasztó mintát a hanuka hagyományos szimbólumai ihlették.

A pamutot az indiai Madhya Pradesh-ben termesztik és szálazzák, majd még délebbre, Tamil Naduba küldik, ahol fonalat készítenek, majd kendőt szőnek belőle. A mintát szitanyomással, egy hagyományos szári szita segítségével készítik, a színeket pedig egy tintakeverő mester keveri ki. A kendőcsomagolást végül egy, a kézműves közösséget és a női jogokat támogató szövetkezet tagjai varrják meg.

Cedáká

Ha követni szeretnéd a hanuka szerves részét alkotó jótékonysági ajándékozás hagyományát, válaszd hozzá a Charity Pot termékcsaládunk tagjait!

Ez a selymes testápoló, mely többek között regeneratív módon és permakultúrás megoldásokkal dolgozó földművesektől vásárolt tápláló összetevőkkel készül, valóságos bőrápolási forradalmat robbant. Az ár 100%-a ugyanis (az adók levonása után) a Charity Pot alapba kerül, mely az állatvédelem, az emberi jogok és a környezetvédelem területén dolgozó kis, közösségi szervezeteket és kampányokat támogat.

5+1 szépészeti kezelés, ami a Kardashian családban is hódít

Ezzel a rituáléval megőrizhetjük lábaink szépségét

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!