spot_imgspot_img
spot_img

Megérkezett a Ferragamo új, ámulatba ejtő illat kollekciója

-

Article Top Ad (AdSense)

A Storie di Seta illatok emlékeket idéznek meg, újszerű és sokrétű élménnyel ajándékoznak meg, valamennyi érzékedet rabul ejtik és egy olyan álomvilágba repítenek el, olyan lenyűgöző érzetek megtapasztalását teszik lehetővé, amelyeket Salvatore Ferragamo ikonikus selyemkreációi ihlettek. Különleges utazás, melynek során álmok, színek és érzelmek úgy fonódnak össze, mint a Ház csodaszép sáljait díszítő varászlatos mintákat rajzoló finom szálak. 

A kollekció négy, eltérő színekkel kódolt eau de parfum illatot tartalmaz, melyek további megkülönböztető jegyei dizájn tekintetében a Salvatore Ferragamo textíliákat megidéző egyedi díszítő motívumok. Az új illatok artizán mesterművek, különlegességük, hogy teret adnak az egyedi ízlésnek, hiszen ebben az illatuniverzumban minden nap egy újabb felfedezés, melyet megannyi módon, élvezettel élhetsz meg, köszönhetően a négy esszenciának, amelyek önálló életet élnek, de rétegezéssel egyetlen közös történet részeseivé válnak. A kollekció ellenállhatatlan erővel arra invitál, hogy ’alkoss’, kísérletezz, és játssz az illatokkal. Számtalan kombináció és variáció lehetséges, így az illatélmény egyben rituálé is, az önkifejezés színtere. A négy parfümöt úgy alkották meg, hogy külön-külön is viselhetők, de kedved szerint rétegezheted is a kollekció egy vagy több illatát az egyedi illatélményért. Eddig rejtett érzéseket, érzelmeket szabadítanak fel és minden érzékedet elbűvölik.

A NÉGY ILLAT 

A GIARDINI DI SETA roppanós piros gyümölcsök lédús rezgésével átitatott virágos-gyümölcsös esszencia, ragyogó pézsmával. Akár egy művészi virágcsokor, az illat édeskés-savanykás rebarbarával indít, majd felsejlik az illat szíve, a sakura (japán cseresznyefa) virág, mely a madagaszkári  vetiver meleg, fás jegyeivel teljesedik ki. 

A GIUNGLE DI SETA intenzív virágos és zöld jegyeket ötvöz. Átható zöld frissesség fás alappal, egzotikus virágok illatrobbanása, amely egy szempillantás alatt felüdít. Meghökkentő jegy a zöldborsó, melynek élénk, ropogós karaktere ellenpólusa a bazsarózsa bársonyos légiességének, a ragyogó pézsma pedig fénnyel tölti meg az illatot. 

A SAVANE DI SETA érzéki citrusos illat, melyben a sárga zöldség akkord harmonikusan illeszkedik az egzotikus jegyekkel fűszerezett kifinomult illatkompozícióba. Az improvizatív és meglepő sárgarépa akkord nyomában kibontakozik a nőszirom púderes illata, az indiai szantálfa pedig krémes, puha jegyként kölcsönöz lágyságot az illatnak.  

AZ OCEANI DI SETA erőteljes és energikus virágos-vizes kreáció, mesteri fény-árnyék kontrasztok játéka. Az üde, kristályos sós akkord, mint fejjegy az óceán hullámainak pulzálását idézi meg, a magnólia szirmok adják a színtiszta, légies, buja szívjegyet, a vaníliavirág pedig a lágyságot, finomságot. 

SELYEMSZÁL ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A négy illat Emilie Coppermann és Aliénor Massenet (Symrise) parfümőrök közös kreációja, melyeket a FILO DI SETA (selyemszál) köt össze: a márka egyedi és exkluzív akkordja, amely az összes illatvariáción finoman otthagyja lenyomatát. Ez az akkord biztosítja a négy illat egyediségét, de egyben lehetővé teszi az illatok rétegezését – akár mind a négyét -, hogy az illat valóban személyes, egyénre szabott lehessen.

A különleges illat-DNS 62,2%-ban megújuló és 99,1%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz: Lilybelle®, amely egy új molekula, zöld kémiai eljárással narancshéjból nyert üde és harmatos gyöngyvirág nedű; Timut bors, etikus gazdaságból származó borsolaj  különleges rózsaszín grépfrút, yuzu és fás-virágos tónusokkal; és végül a Neo Soie Velours De Laire, egy nemes akkord, amely a selyem csodálatos érintését idézi meg, és köti össze az illatokat a haute parfümök 220 éves múltra visszatekintő hagyományával.

AZ ILLATÜVEGEK

Mind a négy elegáns formavilágú üveget ezüstszínű kupak zárja, melyek éke a Salvatore Ferragamo logó. Az illatüvegek mindegyike áttetsző üvegből készült egy-egy díszítő motívummal, melyekhez az ihletet a Salvatore Ferragamo márka selyemből készült mesteri alkotásai adták. Az innovatív kerámia megoldásnak köszönhetően a díszítő motívum miden oldalról látható.  

A GIARDINI DI SETA illatüveg a piros színárnyalataiban pompázik, káprázatos virágok és a fantázia világ titkos kertjéből kirepülő kecses madarak díszítik.

A GIUNGLE DI SETA a dús lombkoronájú vad dzsungelek selymesen zöld világát idézi meg. 

A SAVANE DI SETA meghatározó színvilága a ragyogó sárga. Stilizált levelek és különleges állatok tündökölnek a misztikus szavannán lenyugvó nap elköszönő sugaraiban. 

Az OCEANI DI SETA vízalatti paradicsomot varázsol elénk, a tenger áramlását tükrözi vissza egy képzeletbeli világban mélykék árnyalatokkal. 

Mind a négy csodálatos díszítő motívum egy álomvilágba invitál, lenyűgöző képi világgal, ikonikus selyemmintákkal, így a négy illatüveg valójában szemet-lelket gyönyörködtető műalkotás. Ellenállhatatlan vonzásukkal vágyaink tárgyává válnak, majd otthonunk ékességei lesznek, ahol időről időre gyönyörködhetünk bennük.

A KAMPÁNY

Az új reklámkampány látványtervező művésze Nikolina Petolas, aki az STORIE DI SETA illatokat csodálatos álomvilágban keltette életre, szürreális környezetet varázsolva köréjük, hogy ebben a lenyűgöző fantáziavilágban szabadon kibontakozhassanak.

Az állat- és növényvilág áramló megjelenítése csodaszép és harmonikus, néha meglepő tárgyak úsznak be a képbe, és együtt fantáziadús és valósághű mozgó festményeket alkotnak. Ahogy a szirének hívják csábító hangjukkal a tengerészeket, úgy vonzzák be a műalkotások a kétdimenziós elemeket a 3D térbe, ahol ismerősnek és szinte valószerűnek tűnnek, aztán ráébredünk, hogy mindez inkább varázslatos és hihetetlenül valósághű illúzió. Petolas komplex montázstechnikája segítségével a lenyűgöző vizuális elemek felejthetetlen történetté állnak össze, olyan, mintha kizökkennénk a valóságból és nappal álmodoznánk, óriási állatok, fejünk fölé tornyosuló fák és pompás színekben tündöklő virágok jelennek meg körülöttünk, melyek végül egyetlen összképben egyesülnek, és egy sosem látott táj tárul elénk, ahol az óceán összeér a dzsungellel, és a bálna együtt úszik a  kolibrivel.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!