spot_imgspot_img
spot_img

Megdöbbentő a külseje

-

Article Top Ad (AdSense)

A Kia Corporation bemutatta a már nagyon várt elektromos SUV, az EV9 első ízelítő- videóit.

− A Kia nyilvánosságra hozta az EV9 külső megjelenését sejtető első videókat

− A finom sziluett, a jellegzetes világítás és a tiszta vonalak már ma sejtetni engedik a tisztán elektromos hajtású SUV majdani határozott megjelenését

− Az EV9 felgyorsítja a Kia fejlődését a fenntartható mobilitásszolgáltatóvá való átalakulás útján

A márka SUV kínálatának élére érkező újdonság fontos szerepet tölt be a Kia fenntartható mobilitásszolgáltatóvá való átalakulásának folyamatában is.

A Kia EV9-ről készült, – az újdonság sziluettjét és orrának, valamint oldalának felületeit bemutató – első videók a Kia Worldwide YouTube csatornán érhetők el. Az első-hátsó világítótestek által megrajzolt jellegzetes világítási kép fontos része az EV9 határozott
megjelenésének.

A filmeken az EV9 egyedi és jellegzetes vonalvezetése és határozott formái is láthatók.

Az EV9 elnevezés betűpárja a Kia nomenklatúrában a tisztán elektromos hajtásra utal (Electric Vehicle), míg a 9-es szám a modell helyét mutatja a márka elektromos palettáján.

A Kia EV6-hoz hasonlóan az EV9 is a márka kifejezetten akkumulátoros-elektromos modellek hordozására tervezett globális elektromos moduláris padlójára, az E-GMP-re épül.

Az EV9 végleges külső és belső formarészleteit március közepén hozza nyilvánosságra a Kia, az újdonság részletes adatai pedig globális bemutatójával egy időben március végén lesznek elérhetők.

 Elegáns, stílusos, mégis határozott fellépésű

A Párizsi Divathéten debütált

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!