spot_imgspot_img
spot_img

Még egy hétig minden zárva marad!

-

Article Top Ad (AdSense)

A hatályban lévő korlátozó intézkedések március 28-ig még biztosan fennmaradnak– mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A miniszterelnök még nem tudja, hogy húsvétkor lesz-e lazítás.

„Húsvétkor más szabályok kell, hogy érvénybe lépjenek, hiszen ilyenkor az emberek útra kellenek, meglátogatják a rokonaikat, meglocsolják a lányokat, asszonyokat. Ezért át kell gondolni, hogy erre most biztonságosan van-e lehetőség” – mondta.

A nyarat illetően viszont már bizakodó, igaz ez még csak két hónap múlva kezdődik.

„Jó esély van arra, hogy az iskolákat hamarosan újra lehet nyitni és arra is jó esély van, hogy szabad nyarunk legyen”– mondta a kormányfő, aki szerinte erre akkor van lehetőség, ha már legalább két és fél millió embert beoltottak, köztük valamennyi 65 év felettit, aki regisztrált a vakcinára”

Viszont hátrányba kerülnek azok, akik betartották a szabályokat, nem mentek sehová, és így nem is kapták el a fertőzést, vagy nem tudták egyelőre beoltatni magukat.Akik átestek az oltáson vagy a fertőzésen, engedményeket kapnak.

„Ezen a héten Magyarország eléri az egymillió-hatszázezer beoltottat, de Magyarországon körülbelül már több mint félmillióan már átestek a fertőzésen, ezért közel kétmillió ember már védett. Ők valószínűleg hamarosan engedményeket kapnak” – mondta a miniszterelnök.

 

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!