Már csak decemberig kell várnunk a Szex és New York folytatására

-

Pénteki közleményében a Warner Media közzétette, hogy december 9-én indul a Szex és New York sorozat folytatása. Az És egyszer csak (And Just Like That) december 9-én, dupla epizóddal kezd az HBO GO internetes platformján. A megszokott négyesből csak Carrie, Charlotte és Miranda kapott szerepet a folytatásban.

December 9 után újra követhetjük az ikonikus csapat életét. A kezdő dupla rész után jetente érkeznek majd az új epizódok az HBO GO-n. A premiert követően hetente érkeznek majd a friss epizódok. A sorozat a Szex és New York új fejezete, amely Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) történetét folytatja az ötvenes éveik elejétől. Az új szériában a legendás Samantha Jones már nem szerepel.

Magyar feliratos előzetes itt:

Mr. Big tényleg meghal?

A folytatás bejelentése óta kiszivárgott néhány pletyka, miszerint egy fontos szereplő meg fog halni már az első epizódban. Néhány forgatási képen Carrie látható egy új férfi oldalán – ezért a rajongók pedig egyre biztosabbnak gondolták, hogy ez az elhunyt személy Mr. Big lesz, és az őt alakító Chris Noth csak egy rövid ideig lesz látható a képernyőn. Ez egyelőre csak pletyka, a Warner nem erősítette meg a híresztelést, tehát várunk kell a premierig, hogy kiderüljön az igazság…

Forrás: Media1, Marie Claire

4 dolog, ami elavult a Szex és New York sorozatban

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!