spot_imgspot_img
spot_img

Magyarul szólal meg a hollywoodi filmsztár egy új reklámfilmben

-

Article Top Ad (AdSense)

Egészségedre!” – így köszönti Adrien Brody a magyar nézőket a Johnnie Walker legújabb reklámfilmjében. Az Oscar-díjas színész több szállal kötődik Magyarországhoz, hiszen édesanyja magyar származású fotóművész, néhány éve pedig hosszabb időt töltött Budapesten egy filmsorozat forgatása során, és Antal Nimród rendezővel is dolgozott már együtt. A hangulatos filmben a hollywoodi sztár kitartásra buzdít mindenkit az elmúlt, kihívásokkal teli időszak után. A főszerep mellett Brody a zeneszerzésben is aktív szerepet vállalt.

Adrien Brody 2002-ben vált világszerte ismertté, amikor megkapta az Oscar-díjat A zongorista című film főszerepében nyújtott alakításáért. Magyar családi gyökereiről azonban már kevesebben tudnak: Adrien Brody édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba. „A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz és álmodjak nagyot” – emlékezett meg szüleiről Adrien Brody. A filmszínész eddigi munkássága során több alkalommal együttműködött már magyar alkotókkal: ő játszotta például a főszerepet Antal Nimród rendező 2010-ben bemutatott Ragadozók című filmjében, 2013-ban pedig több héten át Budapesten tartózkodott a – szintén magyar származású – Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása idején.

A Johnnie Walker új reklámfilmjének főszereplőjeként a hollywoodi sztár arra inspirálja a nézőket, hogy találják meg belső motivációjukat, álmodjanak nagyot, és osszák meg álmaikat a világgal. Brody úgy véli, hogy erre most mindennél nagyobb szükség van: „Az idő még értékesebbé vált. Élvezem, hogy kreatívan vehetek részt valamiben. Amikor dolgozhatok, még nagyobb hálát érzek azért, hogy továbbra is azt csinálhatom, amit szeretek. A kampány szellemisége közel áll az enyémhez: folyton új kihívásokat állítani magam elé és feszegetni a határaimat.”

Adrien Brody életfilozófiája nagyon közel áll a Johnnie Walker által képviselt értékekhez, ezért is kapta ő a márka legújabb reklámfilmjének főszerepét. „A társasági életben a Johnnie Walker mindig is központi szerepet töltött be. Évszázadok óta összehozzuk az embereket. Napjainkban ez aktuálisabb, mint valaha. Adrien Brody közreműködésével most azon dolgozunk, hogy közös kulturális értékeinkre építve segítsünk a barátságok, a társas kapcsolatok újraépítésében” – mondta Fejes Dóra és Fardin Ahmadyar, a Diageo Kelet-Európa Whisky márkavezetői.

A Johnnie Walker a mögöttünk álló, kihívásokkal teli közel két év után arra kívánja inspirálni az embereket, hogy ne adják fel, és menjenek előre, küzdjenek tovább. Annak érdekében, hogy ezt a motiváló üzenetet minél hatékonyabban juttathassák el a nézőkhöz, úgy döntöttek, hogy a film főszereplője anyanyelvén köszönti a magyar közönséget: „Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!” – nyilatkozta Adrien Brody.

A színész azonban nem csak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: „Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, hogy remixelem a zenét a videóhoz. A beatek készítése régi szenvedélyem. Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll” – mondja Adrien Brody.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!