spot_imgspot_img
spot_img

Magyarországra érkezik az FBI elitalakulata

-

Article Top Ad (AdSense)

Az FBI különleges ügynökei megérkeznek Magyarországra! November 7-én mutatja be a TV4 az FBI International című sorozatot, amely a rendkívül sikeres széria harmadik – egyben leglátványosabb – spin-offja. A hollywoodi akció/krimi- és kémsorozat különlegessége, hogy szinte teljes egészében Magyarországon forgatták.

 

A sorozatot az Emmy-díjas Dick Wolf jegyzi, akinek az Esküdt Ellenségeket (Law & Order) is köszönhetjük. Az FBI javarészt hazai földön ténykedik, azonban a forgatókönyv szerint van egy kis nemzetközi divíziójuk, amely amerikaiak életét menti – legyenek bárhol a világon. Nyomoznak meggyilkolt és fogvatartott honfitársaik ügyében is. Az elit csapat Scott Forrester különleges ügynök vezetésével Budapesten építi fel főhadiszállását, innen indulnak küldetéseikre. Az ügynökök között az egyik az informátorok sűrű hálózatát mozgatja, a másik a gyanús pénzmozgásokat figyeli a kibertérben, de nyelvzseni és stratégiai géniusz is van a soraikban. Fegyvert csak ritkán vihetnek magukkal a titkos küldetéseikre, így leginkább az eszükben, képességeikben és az öklükben bízhatnak.

Az FBI Internationalt javarészt Magyarországon forgatták, a stáb hónapokig dolgozott különböző helyszíneken. Hol Pest belvárosa, hol a Budai Vár tűnik fel a képsorokon, de látható a tököli repülőtér, sőt Székesfehérvár és Biatorbágy egy-egy részlete is. Szegeden a madridi jeleneteket vették fel, a terekből „plazak” lettek, a rektori hivatalból pedig amerikai nagykövetség.

A főszerepet a Dr. Csont és a Hazug csajok társaságából ismert Luke Kleintank alakítja, de feltűnik a pörgős sorozatban Heida Reed, Vinessa Vidotto és Carter Redwood is. Az FBI-széria (FBI New York különleges ügynökei, FBI Most Wanted) a CBS saját gyártású sorozata, amely hatalmas sikerrel fut Magyarországon és a világon egyaránt. A magyar nézők november elejétől láthatják a friss sorozatot és felkiálthatnak, ha olykor ismerős a háttér. Az FBI Internationalt – a korábbi FBI szériákhoz hasonlóan – a Network4 csatornáján, a TV4-en mutatják be.

FBI International november 7-től minden hétköznap 20:00-kor a TV4 műsorán

 

Jeffrey Dahmer: evett az áldozataiból, mégis megőrül érte a fél világ

A Níluson túl: Kenneth Branagh legendás szerepei

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!