spot_imgspot_img
spot_img

Magyar színésznőt díjaztak a New York-i filmhéten

-

Article Top Ad (AdSense)

Stork Natasa a Veszélyes lehet a fagyi című film főszerepéért nyerte el a New Yorkban zajló filmfesztivál legjobb színésznőjének járó díját.

Az erős drámai töltettel bíró történet egy egypetéjű ikerpár viszályait mutatja be. Külön érdekesség, hogy Stork kettős szereppel vívta ki a szakmai zsűri elismerését, hiszen az ikerpár mindkét tagját ő alakítja.

Kép: Mafab

A Veszélyes lehet a fagyi Szilágyi Fanni rendezőnő első egész estés játékfilmje. Az alkotás a Nemzeti Filmintézet (NFI) fennhatósága alá tartozó Inkubátor program keretein belül jött létre. Ennek a programnak a célja az elsőfilmes rendezők támogatása és elindítása a művészi pályán.

A film november 17-én debütál majd a hazai mozikban és Stork mellett olyan nevek tűnnek fel benne, mint Csikász Ágnes, Szabó Máté vagy Patkós Márton.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Négy ellenállhatatlan stílusválasztás – papucsokkal a főszerepben

A nyári papucsok a forró hónapok elengedhetetlen kiegészítői, hiszen könnyűek, kényelmesek és stílusosak. 2024-ben számos izgalmas fazon és trend vár ránk, amelyekkel még divatosabbá tehetjük nyári ruhatárunkat. Íme, a négy legütősebb fazon!

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!