Magyar siker az angliai Great Taste versenyen

-

Két csillaggal zárta az élelmiszeripar Oscar-díjait 2022-ben is kiosztó angliai Great Taste étel- és italkóstoló versenyt a magyar Grapoila keleties ízvilágú olajmixe.

Az Eisberg Csicseri salátatáljához komponált, hidegen sajtolt szezámmag- és kukoricacsíra-olajból álló különleges keverék kapcsán a nemzetközi zsűri az “isteni” jelzőt használta. A hivatalos értékelés szövege szerint a “diós ízvilágú, édes, sós és zsenge zöld” olajmixet saját konyhájukban is szívesen használnák a testületet alkotó neves séfek, gasztrobloggerek és ételkritikusok.

Grapoila

A vakkóstolással bíráló zsűri további két tételt is értékelt a hulladékmentes zero waste technológiával készített új termékek közül. A selymesen füstös karakterű, pirított aromájú pörkölt tökmagolaj és a friss magvak ízét kellemes selymességgel társító négykomponensű salátaolaj egyaránt egycsillagos minősítést kapott. Az utóbbinál a zsűri kiemelte, hogy a len-, kender- és napraforgómagból, valamint kukoricacsírából hidegen sajtolt olajok különleges keveréke zero waste technológiával készült. 2018-tól így már 12 termék nyert egy- vagy kétcsillagos minősítést a seregszemlén.

Az Eisberg mindezek ismeretében választotta a Grapoila olajait több salátatál ízesítésére: a transzparencia és a most elnyert nemzetközi szakmai díj visszaigazolása a két cég azon törekvéseinek, hogy csakis a legjobb minőségű alapanyagokat és összetevőket használják fel termékeikhez.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!