spot_imgspot_img
spot_img

Ma van a Béke Világnapja!

-

Article Top Ad (AdSense)

A Peace One Day nemzetközi szervezet a tavalyi eseményhez hasonlóan, idén is egy teljesen egyedülálló, élő, globális, digitális élményre invitál mindenkit szeptember 21-én, az ENSZ által életre hívott nemzetközi Béke Világnap alkalmából. Az összes kontinensen élőben, ingyenesen, online nyomon követhető eseményen a leginspirálóbb üzleti vezetők, aktivisták, nemzetközi előadók, színészek és zenészek működnek közre. A Peace Day Live idén három központi témára összpontosít: az emberek, a bolygó és az élővilág védelmére. A program célja, hogy felhívja a figyelmet a Béke Világnapjára, és legfőképpen terjessze a béke és az erőszakmentesség üzenetét világszerte.

A nap folyamán online közvetítésű különleges interjúkat, zenei előadásokat és panelbeszélgetéseket tekinthetünk meg, különböző témákban a békéért folytatott küzdelem frontvonalában tevékenykedő szakemberektől egészen a hétköznapi hősökig. Az egyes panelek előadói olyan inspiráló egyének, akik saját területeik kiváló szakértői és akik mélyrehatóan osztják meg tudásukat és véleményüket a békefenntartásról, az emberek, a bolygó és az élővilág védelméről. Emellett a béke és erőszakmentesség érdekében olyan nagyszerű színészek is felszólalnak, mint például Jude Law vagy Forest Whitaker, illetve számos világhírű, nemzetközi művész, többek között Sting előadása is színesíti a programot.

Idén 20 éve annak, hogy az EZNSZ 55/282. számú határozata szeptember 21-ét a nemzetközi Béke Világnapjává nyilvánította, a globális tűzszünet és erőszakmentesség napjává. A Peace One Day nemzetközi szervezet világszerte bárki számára ingyenesen elérhető, izgalmas programjával mindenkit arra bátorít, hogy tegyen valami jót és szólaljon fel a békéért.

Fotó: unsplash

A 8 órán át tartó élő esemény során az érdeklődők a témában jártas szaktekintélyek inspiráló előadásait tekinthetik meg, a világ minden tájáról. Nagyon örülök annak, hogy ezúttal is az Egyesült Nemzetek Szervezetével működhetünk együtt és egy ilyen különleges digitális élmény segítségével, közösen hívhatjuk fel a figyelmet kivételes munkásságukra. Mindez pedig nem jöhetett volna létre csodálatos partnereink, az Avon, a Lipton és a Trivium Packaging nélkül, akiknek ezúton is köszönjük támogatásukat” – nyilatkozta Jeremy Gilley, a Peace One Day alapítója. 

Fotó: Unsplash

Az eseményen, a „Global Compact/Uniting for Peace” elnevezésű panelbeszélgetésen Angela Cretu, az AVON ügyvezető igazgatója is részt vesz, olyan vállalati vezetőkkel együtt, akik a téma elkötelezett élharcosaiként végzik mindennapi tevékenységüket. A beszélgetés során a vállalati vezetők megvitatják tapasztalataikat arról, hogy az üzleti világ hogyan reagál a békésebb és fenntarthatóbb világ megteremtésére irányuló felhívásra. „Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is részesei lehetünk a Peace Day Live globális kezdeményezésnek. A Béke Világnapja kulcsfontosságú esemény számunkra, hiszen ilyenkor együttes erővel léphetünk fel a közös cél érdekében, együtt teremthetünk egy jobb világot a nők számára, amely mindenki számára jobb világot jelent, és együtt szólalhatunk fel az AVON számára kulcsfontosságú nemi megkülönböztetésen alapuló erőszak elleni küzdelmünk érdekében. Szeretettel várjuk sok millió Tanácsadónkat és vásárlónkat világszerte, hogy csatlakozzanak az eseményhez, emeljék fel hangjukat és legyenek részesei a mozgalomnak” – nyilatkozta Angela Cretu, az AVON vezérigazgatója.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!