Luxus és időtálló kialakítás – bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

-

A Samsung bemutatja a Galaxy Watch3 okosóra Titanium változatát, amelyben a felhasználók kedvenc megoldásai prémium kialakításban térnek vissza.

Elegáns formatervezés a legapróbb részletig

A Galaxy Watch3 a luxuskarórák aprólékos kidolgozottságával, prémium anyaghasználattal és az ikonikus forgatható gyűrűvel érkezik. A gyártó most először, titánötvözetből is elkészítette legújabb okosóráját, így egy elegáns, könnyű kialakítású, de mégis tartós és időtálló modell született meg.

A készülék dobozában található fém szíj prémium megjelenést kölcsönöz a Watch3-nak. A szíj elegáns Misztikus Fekete árnyalata remekül illeszkedik a letisztult készülékházhoz, a Titanium modell formavilágát pedig az egyedi mintázat teszi teljessé. A szíj hossza könnyen állítható, így az óra a csukló méretétől függetlenül remekül illeszkedik a felhasználók karjára.

A legjobb Galaxy Watch3 funkciók

A Galaxy Watch3 Titanium kiadásában megtalálhatók a Watch3 legkedveltebb funkciói. A letisztult, prémium kialakítású Watch3 Titanium sokoldalú okoseszköz, amely kényelmes viseletet, széleskörű egészségügyi funkciókat és sportmegoldásokat biztosít. 

A felhasználók egészségének megőrzése érdekében az eszköz a hardveres megoldásokon felül olyan fitnesz és wellness funkciókkal bővült, mint a véroxigén-szint mérés (SpO2), az otthoni edzésprogramok vagy az alvás kiértékelés.

Elérhetőség 

A Galaxy Watch3 Titanium változata Magyarországon 2020. szeptember 18-tól érhető el 229.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék a bevezetéskor Titán szürke színben, 45mm-es, Bluetooth verzióban érhető el.

A Galaxy Watch3 Titanium okosóráról további információ a https://www.samsung.com/hu/wearables/galaxy-watch3-r840/SM-R840NTKAEUE/ oldalon található.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!