Liptai Claudia sztármagazinban mesél az életéről!

-

Szebb papír, a nemzetközi trendeket követő új vizuális elemek, megváltozott logó – külső megjelenésében és tartalmában is frissül a Best! A fiatalabb korosztály felé nyitó prémiummagazinban a megszokott interjú- és riportanyagok mellett a hazai sztárok krémje exkluzív lifestyle-tanácsokat is ad. Az új éra első lapszámának „címlaplánya” Borbás Marcsi lesz, de hamarosan Rúzsa Magdit is láthatjuk. Liptai Claudia saját rovatában pedig hétről hétre a tőle megszokott humorral a saját életéről mesél.

Sztárokban a legjobb! – szól a magazin régi-új szlogenje. A megújult Bestben a fiatalok körében népszerű socialmedia-arcok is szerepet kapnak, illetve a tervek szerint bizonyos címlapfotók a sztármagazinok látványára eddig nem jellemző módon tartalmi és vizuális szempontból is rendhagyók lesznek.

A trendibb irányvonalat a sztárok is örömmel támogatták, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy Borbás Marcsi, Udvaros Dorottya és Rúzsa Magdi lesznek a megújult Best első „címlaplányai”, míg Liptai Claudia saját rovatot indít Szerintem… címmel.

„Sokszor ajánlják, hogy ha örömünk, ha bánatunk van, írjuk ki magunkból! Ezért jólesik most ismét »tollat« ragadni és persze az is fontos szempont, hogy mindezt a megújult Bestben tehetem” – nyilatkozta Claudia, aki maga választotta a rovatcímet, valamint az illusztrációt is.

Borbás Marcsi 27 éve tévézik, és míg a kezdetekben kitörő örömmel fogadta, ha bárhol címlapra került, mára azonban rendesen megválogatja, hogy mikor és hol vállal ilyesmit.

„Sokszor sajnos a tudtom nélkül kerültem az újságok borítójára, ami nagyon bosszantott. Ha igent mondok egy-egy címlapfotózásos felkérésre, mint most a Bestnek, akkor viszont később nagy örömmel lapozgatom a magazint. A nyomtatásban megjelent fotókat ugyanis el tudom tenni, később újra elővenni, és ez jó érzés. Hiába, régivágású nő vagyok!” – nyilatkozta Marcsi.

Rúzsa Magdit egy romantikus képsorozaton láthatjuk viszont hamarosan.

„Igazán izgalmas fotózás volt, egy csodás helyszínen. Nagyon jól éreztem magam. Szeretek profi stábbal dolgozni, szeretem, amikor minden ki van találva. Már én is izgatottan várom a megújult lapszámokat” – lelkendezett az énekesnő.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!