spot_imgspot_img
spot_img

Limitált kiadású fürdőbomba

-

Article Top Ad (AdSense)

Az ismert kozmetikai cég kultikus kedvence, a Dragon’s Egg fürdőbomba a gyermekkori rák világnapja alkalmából aranyszínbe öltözik.

A Lush a Dexter’s Arc számára szervez adománygyűjtést, a rabdomioszarkóma nevű gyermekkori rák állatkísérlet-mentes kutatásának segítésére. (A Dexter’s Arc az Alice’s Archoz tartozik, amely egy bejegyzett jótékonysági szervezet Angliában és Walesben. Bejegyzési száma: 1164253.)

2022-ben a Lush-t alapító Constantine-család elveszítette a hét éves Dexter Constantine-Tatchellt. Dexter, a Sárkányok Vezére sokáig hősiesen küzdött a rabdomioszarkóma ellen, amely egy igen ritka, kevéssé ismert gyermekkori rák. Sajnos mind a betegség kutatására, mind a kezelésére igen szűkösek a rendelkezésre álló anyagi források.

“Jackkel megszakadt a szívünk, amikor elveszítettük a mi drága Dexterünket. Örökké a gondolatainkban lesz és örökké hiányozni fog nekünk. Nagyon hálásak vagyunk a Lush-nak és minden dolgozójának a Dexter’s Dragon Egg megalkotásáért azért, hogy felhívhassuk a figyelmet a gyermekkori rák problémájára. A Lush és az Alice’s Arc hatalmas támogatást és platformot biztosít számunkra, hogy elmondjuk Dexter történetet, és felhívjuk a figyelmet a rabdomioszarkómára.”– Rachel Constantine

Bár az Alice’s Arc az Egyesült Királyságban működő civil szervezet, valójában nemzetközi szintű kutatásokat támogat annak érdekében, hogy a projektjeinek globális hatása lehessen. A rabdomioszarkómás betegek alacsony száma miatt a tudósok világszerte összedolgoznak a kutatások eredményessége érdekében. Magának az Alice’s Arcnak is számos kutatási projektje nemzetközi intézményekkel együttműködésben történik, a kutatási eredmények pedig világszerte alkalmazhatók lesznek a klinikai tesztelések számára.

Dexter’s Dragon Egg
Fürdőbomba
1990 Ft / db

A csodásan harcos szellemű Dexter’s Dragon Egg fürdőbomba aranyba borítja a fürdés élményét. A Szicíliából származó citromolaj és a bergamottolaj duója hihetetlenül frissítővé teszi a fürdést. A jázminabszolút virágos mélységet kölcsönöz, így segít ellazulni és relaxálni. A bomba belsejében rizspapír konfetti, csillám és a tűz ropogását idéző pattogós cukorka rejtőzik.

A Dexter’s Dragon Egg a bestseller Dragon’s Egg fürdőbomba limitált kiadású változata. Az eladásából befolyó bevételek 100%-a (az adók levonása után) a Dexter’s Arcot támogatja. A cél 500 000 font (nagyjából 216 millió forint) összegyűjtése kimondottan a rabdomioszarkóma nevű gyermekkori rák állatkísérlet-mentes kutatásának segítésére.

“Annyira hálásak vagyunk a Lush-nak és Dexter családjának, hogy a Dexter’s Arc elindulása alkalmából létrehozták ezt a kampányt, miután 2022 júliusában elhunyt Dexter. Ez az együttműködés jelentős platformot ad arra, hogy felhívjuk a figyelmet a gyermekkori rákra, és Dexter különleges, aranyszínű sárkánytojás fürdőbombájával támogatást gyűjtsünk. Nagyon várjuk a hosszú távú együttműködést.

A Dexter’s Arc a 16. az Alice’s Arc alá tartozó platformok közül. Lehetőséget biztosít Dexter családja és közössége számára, hogy elmondják a történetét, hogy a nevében adománygyűjtést szervezzenek, és kiálljanak a változásért. A gyermekkori rák bárkit érinthet, mi pedig mindannyian küldetésünknek tekintjük, hogy pozitívan befolyásoljuk azoknak a történetét, akiket a jövőben ezzel a betegséggel diagnosztizálnak majd. Együttműködve erősebbek vagyunk.”– Sara Wakeling, az Alice’s Arc társalapítója

Dexter, Alice és annyi más gyermek azért veszítette el életét és a jövőjét, mert nem voltak elérhetőek megfelelő kezelések. Örökké a szívünkben őrizzük őket; igazi kis aranylelkek ők, akik rövid életük ellenére hosszú távú hatással voltak a világra.

A limitált kiadású fürdőbomba Magyarországon február 15-étől kapható online és az üzletekben is.

Ezért kell a hialuronsav 40 felett

Szeresd a mikrobiomod!

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!